Όσο και αν τα χρόνια περνούν και οι τάσεις αλλάζουν, ορισμένες προσωπικότητες καταφέρνουν με κάποιον τρόπο να μένουν επίκαιροι, διαχρονικοί και κυρίως αθεράπευτα γοητευτικοί. Αυτές ακριβώς τις προσωπικότητες ψάχνει η βιομηχανία του Χόλιγουντ, και το σίγουρο είναι πως έχει αναδείξει πολλές από αυτές.

Ποιοι είναι εκείνοι οι άντρες της διεθνούς σκηνής, που τα τελευταία (πολλά) χρόνια καταφέρνουν να γοητεύουν τον γυναικείο πληθυσμό και να κερδίζουν τις εντυπώσεις με κάθε τους εμφάνιση; Κυρίως όμως, πόσοι καταφέρνουν να γοητεύουν και με την προσωπικότητά τους, πέραν της εμφάνισής τους;

Ομολογουμένως, η ιστορία και ο χρόνος απομυθοποίησε αρκετούς από αυτούς, αλλά και ανέδειξε ακόμη περισσότερο εκείνους που προσαρμόζονται, αποδέχονται και κατανοούν το πώς εξελίσσεται η κοινωνία γύρω μας.

Matthew McConaughey

Θα ξεκινήσουμε φυσικά με τον McConaughey, ο οποίος είδε την καριέρα του να απογειώνεται μέσα από το «How to Lose a Guy in 10 Days». Σύντομα όμως απέδειξε πως όχι μόνο είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και γοητευτικός άντρας με απήχηση παγκοσμίως, αλλά είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος με έντονο φιλανθρωπικό αποτύπωμα. Δεν χάνει ευκαιρία να μιλήσει ανοιχτά για τις δικές του προκλήσεις, για το πόσο σημαντικές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και ο αυτοσεβασμός, και τακτικά αναφέρεται σε ιστορίες της δικής του ζωής, προκειμένου να περάσει ένα μήνυμά του.

«Οι εύποροι άνθρωποι μπορούν να δώσουν στα παιδιά τους ό,τι θέλουν, αλλά συνήθως δεν πρόκειται να πάρουν αυτό που χρειάζονται», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη του, ενώ πολλές ακόμη ομιλίες τους, γίνονται viral.

George Clooney

Εδώ και δεκαετίες, είναι ένα από τα πρόσωπα τα οποία θα έρθουν πρώτα στο μυαλό μας, ακούγοντας την ερώτηση “Ποιον θεωρείς τον πιο γοητευτικό άντρα παγκοσμίως;”. Ο George Clooney όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να παραμείνει στην κορυφή κάνοντας αυτό που αγαπάει και βοηθώντας τους γύρω του. Η υποκριτική είναι τεράστιο κομμάτι της ζωής του και τον οδήγησε στην κορυφή με λαμπερά βραβεία, αλλά και συνεργασίες εκατομμυρίων με διάσημες εταιρείες. Πλέον συνεχίζει το φιλανθρωπικό του έργο, και απολαμβάνει μια πιο ήρεμη ζωή όντας αφοσιωμένος στην οικογένειά του.

«Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να δείχνεις νεότερος, γιατί θα δείχνεις λάθος», είχε πει ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Brad Pitt

Μπορεί ο διάσημος ηθοποιός να έχασε τον σεβασμό μας, μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στην επιφάνεια από τις δικαστικές διαμάχες με την Angelina Jolie, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως διαθέτει μία από τις πιο ξεχωριστές και αξιοσημείωτες εμφανίσεις. Όσα χρόνια και αν περάσουν, o Pitt έχει βρει το ελιξήριο νεότητας και στα 60 του μοιάζει πιο γοητευτικός και ώριμος από ποτέ. Αυτόν τον καιρό τον πετυχαίνουμε να ετοιμάζει μια ακόμη ιστορική ταινία παρέα με τον Lewis Hamilton και την ίδια στιγμή βλέπει την οικογένειά του, να απομακρύνεται από τον ίδιο.

Tom Cruise

  

Μια ακόμη αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, σίγουρα όμως από τις πιο εντυπωσιακές στον κόσμο του κινηματογράφου, και όχι μόνο. Ο Tom Cruise εδώ και δεκαετίες, καταφέρνει να διατηρεί την γοητεία του, την όρεξή του για παραγωγές και ταινίες, δείχνοντας στα καλύτερα του. Η προσωπική του ζωή «έχει γκρεμιστεί» αρκετές φορές και όχι άδικα, αφού πρώην σύντροφοί του έχουν κάνει λόγο για μια πολύ δύσκολη σχέση μαζί του. Εκείνος από την άλλη μοιάζει να μην θέλει καθόλου να αλλάξει ούτε εξωτερικά, ούτε και εσωτερικά, παραμένοντας ένας από τους πιο ωραίους άντρες της γενιάς του.

Kevin Costner

Μπορεί να μην είναι ο πιο hot και γοητευτικός άντρα του Χόλιγουντ, σίγουρα όμως έχει μια τρυφερότητα και μια ομορφιά που έχει αναδείξει την κινηματογραφική του καριέρα. Ο Kevin Costner έχει παλιούς και νέους φανατικούς θαυμαστές και παρά τα χρόνια που περνούν από πάνω του, παραμένει στα φώτα της δημοσιότητας ως ένας από τους πιο επιδραστικούς άντρες στον κινηματογράφο. Η καριέρα του απογειώθηκε στον ρόλο του «Σωματοφύλακα», όπου πρωταγωνιστούσε με την Whitney Houston. Από εκεί και έπειτα, παραμένει προσηλωμένος σε αυτό που αγάπησε να κάνει: Την υποκριτική, και τον κινηματογράφο.

Leonardo DiCaprio

Μπορεί να «πνίγηκε» στον Τιτανικό, δίνοντας μια καθηλωτική ερμηνεία πριν από περίπου 27 χρόνια, κέρδισε όμως στο Χόλιγουντ και καθιέρωσε την φήμη του, ως ένας από τους πιο όμορφους και ταλαντούχους ηθοποιούς παγκοσμίως. Οι αναγνωρίσεις για τον DiCaprio είναι πολλές, όπως επίσης και η επιτυχία που ακολούθησε στην επαγγελματική του ζωή. Σήμερα αγγίζει τα 50 του χρόνια και τίποτα δεν μαρτυράει την ηλικία του. Ο ίδιος παραμένει περιζήτητος με πολλά μοντέλα να αναζητούν μια θέση στο πλευρό του. Ταυτόχρονα όμως ασχολείται με τα κινηματογραφικά σετ και τις παραγωγές, έχοντας και ένα αξιοσημείωτο φιλανθρωπικό ενεργητικό στο βιογραφικό του.

Chris Hemsworth

Τα λόγια για τον γνωστό Αυστραλό ηθοποιό είναι περιττά. Η εικόνα μιλάει από μόνη της, με τον ίδιο και τον αδερφό του να είναι από τους πιο ωραίους άντρες του πλανήτη και μάλιστα επιβεβαιωμένο από γνωστά περιοδικά, όπως το People. Η εξωτερική του εμφάνιση μαζί με το υποκριτικό του ταλέντο, τον καθιστούν ως έναν από τους πιο ωραίους άντρες με διαχρονική ομορφιά και αισθητική. Το κοινό ανυπομονεί για μια ακόμη κινηματογραφική του εμφάνιση, ή έστω για μια δημόσια εμφάνιση του μπροστά στα φωτογραφικά φλας. Ο ίδιος πάντως προτιμάει τις διακοπές του στην Ελλάδα και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα.

πηγή: grace.gr