Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 83-76 στον τρίτο τελικό του ΟΑΚΑ. Έτσι οι Πράσινοι μείωσαν τη σειρά σε 2-1, και σε δύο μέρες στο ΣΕΦ, θα ξέρουμε αν θα έχουμε Game 5 ή αν οι Ερυθρόλευκοι κατακτήσουν τον τίτλο στο σπίτι τους.

Η ένταση τους τελικούς της Basket League έχει χτυπήσει κόκκινο, με διάφορα περιστατικά να συμβαίνουν εντός παρκέ ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του Game 3 και αφού το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό είχε κριθεί (83-76), ο Κώστας Σλούκας άρχισε το trash talking με τον Αϊζάια Κάνααν.

Αμέσως μετά και αφού ζητούσε από τον κόσμο να συνεχίσει να φωνάζει το όνομά του κατευθύνθηκε προς το κέντρο του γηπέδου και αγνόησε την χειραψία που του πρόσφερε ο συμπαίκτης του στην Εθνική, Τόμας Γουόκαπ, με τον οποίο θα βρεθούν σε λίγες μέρες στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Είχε προηγηθεί, στο Game 2, η ένταση Σλούκα-Κάνααν με τον Γουόκαπ τότε να παρεμβαίνει, χωρίζοντας τους δύο παίκτες, μπαίνοντας στη μέση για να αποκλιμακώσει την ένταση.

Πλέον οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν ξανά στο Game 4 της Τετάρτης (12/6, 21.15) και μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει τον τίτλο στο σπίτι του ή αν θα υπάρξει συνέχιση της σειράς και κορύφωση της αγωνίας, με τον πρωταθλητή να κρίνεται σε πέμπτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Δείτε το βίντεο