Έναν Αμερικανό τουρίστα, ηλικίας περίπου 55 ετών, αναζητούν Αστυνομία και Πυροσβεστική. Αγνοείται στο νησί Μαθράκι, βορειοδυτικά της Κέρκυρας, τις δυο τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα corfutvnews.gr, ο φίλος του, δήλωσε πως έχει να τον δει δυο μέρες και κατόπιν αυτού ξεκίνησε η επιχείρηση αναζήτησης του από τις Αρχές.

Στο Μαθράκι έχουν μεταβεί μια ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας και μια του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο άνδρας βρισκόταν στο νησί για διακοπές.

Η εξαφάνιση στην Αμοργό

Πρόκειται γι’ ακόμη ένα περιστατικό εξαφάνισης Αμερικανού τουρίστα της χώρα μας μέσα σ’ ελάχιστα 24ωρα. Θυμίζουμε ότι ακόμη δεν έχει εντοπιστεί ο 59χρονος Αμερικανός αστυνομικός, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν στην Αμοργό.

Το MEGA εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον εν λόγω τουρίστα το πρωί της Τρίτης, προτού εξαφανιστεί. Συγκεκριμένα, ο 59χρονος φαίνεται να βγαίνει από το δωμάτιό του για να ξεκινήσει την πεζοπορία του.

Είναι τα τελευταία καρέ που δείχνουν τον 59χρονο αστυνομικό προτού χαθεί.

Βίντεο-ντοκουμέντο

«Να χάθηκε είναι λίγο δύσκολο καθώς έρχεται 10 χρόνια, έχει περπατήσει όλη την Αμοργό. Ή κάπου του ήρθε να πάει να βγάλει μια φωτογραφία, να είπε ΄΄να ένα βραχάκι ωραίο, να ανέβω να βγάλω μια φωτογραφία΄΄ και γλίστρησε και έπεσε και είναι λίγο μακριά από το μονοπάτι αλλά που να τον βρεις. Ή έπαθε μια ηλίαση που λέμε, τα έχασε και άρχισε να περιφέρεται», ανέφερε ο φίλος του αγνοούμενου στο Live News.