Σε ρυθμούς Euro κινείται η Ευρώπη με την σέντρα της πρεμιέρας να είναι προγραμματισμένη για αύριο (14/6, 22:00) και τον αγώνα Γερμανία-Σκωτία.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, σε συνέντευξή του ρωτήθηκε για το τουρνουά και έδωσε τις δικές του… προβλέψεις για τον νικητή, αλλά και την πορεία της Ισπανίας.

Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού βλέπει την Ισπανία να πηγαίνει μέχρι τα ημιτελικά, ενώ αναφέρθηκε και στο ζευγάρι που θεωρεί πως θα είναι στον μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν βλέπω κάποια Εθνική ως ξεκάθαρο φαβορί. Δεν βλέπω, δηλαδή, κάποια ομάδα που μπορώ να πω ότι ξεχωρίζει ως φαβορί. Στο γκρουπ της Ισπανίας, υπάρχει η Κροατία και η Ιταλία. Πολλοί λένε ότι η Αλβανία μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Πιστεύω ότι η Κροατία και η Ισπανία είναι τα φαβορί στον όμιλο. Δεν ξέρω πώς θα παρουσιαστεί η Ιταλία. Από ‘κει και πέρα, όσον αφορά τον νικητή του Euro… Δεν θα έβαζα την Αγγλία ως φαβορί. Θα έλεγα την Πορτογαλία ή τη Γερμανία για ζευγάρι του τελικού. Θεωρώ ότι η Ισπανία θα φτάσει μακριά. Θα φτάσει ως τα ημιτελικά. Για νικήτρια, θα έλεγα την Πορτογαλία».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: