Η «θρυλική περιοδεία» των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα με στάση στην Κρήτη.

Μετά την Αίγινα, οι κούπες του Europa Conference League και του Youth League βρέθηκαν στα Χανιά, που ήταν και η πρώτη στάση τους στο νησί.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο σημείο που είχαν τοποθετηθεί τα τρόπαια για να τα δει από κοντά και να φωτογραφηθεί μαζί τους, καθώς επίσης και η ακαδημία του Ολυμπιακού. Ο Φάρος των Χανίων «ντύθηκε» στα κόκκινα με φίλους του Ολυμπιακού να ανάβουν καπνογόνα με φόντο τα… τρόπαια.

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (12/6) στο εμβληματικό παλιό λιμάνι των Χανίων για να φωτογραφηθούν με τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε φέτος ο σύλλογος του μεγάλου λιμανιού. Οι ενθουσιασμένοι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων, αλλά και παιδιά των σχολών της ομάδας στα Χανιά, δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και τραγούδησαν συνθήματα, κρατώντας στα χέρια τους σημαίες και κασκόλ.

Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν στο ενετικό λιμάνι, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν δίπλα στις κούπες του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League, με φόντο τον Φάρο.

Δείτε το βίντεο από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ με το ταξίδι των τροπαίων και εικόνες από τον κόσμο που υποδέχθηκε τις… ευρωκούπες: