Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μάσκ «έκανε σεξ με υπάλληλο της SpaceX που ξεκίνησε ως ασκούμενη και ζήτησε από μια άλλη γυναίκα στην εταιρεία να κάνει τα μωρά του».

Το παραπάνω ισχυρίζεται η Wall St Journal, η οποία σε άρθρο της ισχυρίζεται ότι ο κ. Μασκ, 52 ετών, είχε σχέση με μια ασκούμενη 20 χρόνια νεότερη.

Αυτές είναι οι τελευταίες μη κολακευτικές αναφορές για την προσωπική ζωή του δισεκατομμυριούχου της τεχνολογίας που τον κατηγορούν ότι ξεπέρασε τα όρια ενώ εργαζόταν.

Τι λέει η γυναίκα

Η Wall St Journal ισχυρίζεται ότι ο Μασκ, 52 ετών, είχε σχέση με μια ασκούμενη 20 χρόνια νεότερή του και προσπάθησε να αναζωπυρώσει το ειδύλλιο όταν εκείνη εντάχθηκε επίσημα στην εταιρεία.

Η κοπέλα, φέρεται να γνώρισε για πρώτη φορά τον Μασκ στις αρχές της δεκαετίας του 2010, όταν ήταν ακόμη στο κολέγιο, αφού επικοινώνησε μαζί του για τη βελτίωση της SpaceX. Τότε την πήρε μαζί του στη Σικελία της Ιταλίας, όπου συμμετείχε σε ένα αποκλειστικό συνέδριο της Google.

Το 2017, ο κ. Musk επικοινώνησε ξανά για να προσφέρει στη γυναίκα μια θέση πλήρους απασχόλησης στη SpaceX, όπου θα εντόπιζε τα προβλήματα της εταιρείας. Η εφημερίδα υποστήριξε ότι την κάλεσε για ποτό και την άγγιξε στο στήθος.

Υποτίθεται ότι εκείνος είπε: «Ω, είμαι τόσο κακός. Δεν θα έπρεπε να το κάνω αυτό» γράφει η Wall St Journal.

Σε  κατάθεση που δόθηκε στην Journal από τη γυναίκα, είπε ότι απέρριψε τις προτάσεις του. Αλλά ένας από τους φίλους της είπε ότι εξακολουθούσε να της στέλνει «πολλά μηνύματα» και μια φορά την κάλεσε στο σπίτι του.

Η ασκούμενη, φέρεται να είπε ότι δεν υπήρξε καμία «ρομαντική σχέση» κατά τη διάρκεια της θητείας της στη SpaceX και ότι ποτέ δεν ήταν «αρπακτικό».

Ζήτησε από υπάλληλο του να κάνει τα παιδιά του

Ο κ. Μασκ κατηγορείται επίσης ότι ζήτησε επανειλημμένα από μια άλλη εργαζόμενη γυναίκα να κάνει παιδιά μαζί του, πριν λάβει αποζημίωση 780.000 λιρών και εγκαταλείψει την εταιρεία το 2013.

Επιπλέον φέρεται ότι ο κ. Musk είχε σχέση με ένα ακόμη στέλεχος της SpaceX το 2014, όταν ήταν σε διάσταση αλλά όχι διαζευγμένος τότε από την πρώην πλέον σύζυγό του Talulah Riley.

Πλησίασε τη γυναίκα, η οποία εργαζόταν απευθείας γι’ αυτόν και εργαζόταν 17 ώρες την ημέρα.

Ο κ. Μασκ φέρεται να της ζήτησε να τον συνοδεύσει για ένα ποτό στην έπαυλή του στο Μπελ-Αίρ και την επαίνεσε επειδή είχε «ομορφιά και μυαλό».

Η Journal αναφέρει ότι έκαναν σεξ και το επόμενο πρωί υποσχέθηκε στη γυναίκα μετοχές Tesla. Όμως εκείνη φέρεται να άρχισε να αισθάνεται ότι την χρησιμοποιούσαν και διαπραγματεύτηκε ένα πακέτο εξόδου 66.000 λιρών από τη SpaceX.

Τα παραπάνω ακολουθούν τους ισχυρισμούς ότι το 2016 ο κ. Μασκ, ο οποίος αξίζει τουλάχιστον 160 δισεκατομμύρια λίρες, πρότεινε σε μια αεροσυνοδό να κάνει σεξ προσφέροντάς της να της αγοράσει ένα άλογο.

Ήταν μία από τις πολλές πρώην εργαζόμενες που δήλωσαν ότι ο Μασκ – ο οποίος ίδρυσε την Tesla, την SpaceX και τώρα κατέχει την X – τους έκανε προτάσεις ή τους έδινε αδικαιολόγητη προσοχή.

Ο Gwynne Shotwell, επικεφαλής της SpaceX, δήλωσε ότι το δημοσίευμα της Journal παρουσιάζει μια «εντελώς παραπλανητική αφήγηση». Ο δικηγόρος του κ. Μασκ, Άλεξ Σπίρο, δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό.