Η μπύρα Carlsberg παγκοσμίως προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας και υποστήριξής της στην ποδοσφαιρική ομάδα της Liverpool, επεκτείνοντάς την για 10 χρόνια ακόμη, έως το 2034. Η υπογραφή αυτής της συμφωνίας σηματοδοτεί συνολικά 42 χρόνια συνεργασίας, αποτελώντας τη μακροβιότερη στην ιστορία της Premier League και του αγγλικού συλλόγου.

Αυτή η μοναδική και μακροχρόνια σχέση μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας της Liverpool και της Carlsberg ξεκίνησε το 1992, όταν η Carlsberg έγινε κύριος χορηγός του συλλόγου και πήρε την τιμητική της θέση στο μπροστινό μέρος της φανέλας των «Reds» (Κόκκινων). Στη συνέχεια, το 2010, η Carlsberg έγινε η επίσημη μπύρα του συλλόγου και θα παραμείνει έτσι μέχρι και το 2034, χάρη σε αυτήν τη νέα δεκαετή ανανέωση.

Έτσι, και στην Ελλάδα, γιορτάζουμε τα 42 χρόνια Carlsberg X LFC με ένα συλλεκτικό limited edition προωθητικό πακέτο (promo box) που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, όντας «ντυμένο» στα χρώματα της Carlsberg και της LFC!

Το συλλεκτικό κουτί, εκτός από την πανέμορφή συσκευασία του – αφιερωμένη στην Liverpool και στους «forever fans» μας – έχει δώρο με κάθε αγορά 3 κουτιών μπύρας Carlsberg, το πολυτελές Stem Carlsberg ποτήρι για άψογο σερβίρισμα και απόλυτες βραδιές ποδοσφαίρου και στο σπίτι!

Η limited edition συσκευασία θα είναι διαθέσιμη από αρχές Ιουνίου σε επιλεγμένα super market, για τους Liverpool fans και όχι μόνο, που μπορούν να την προμηθευτούν για να απολαύσουν τη μοναδική γεύση της αυθεντικής Δανέζικης Pilsner στη συλλεκτική Liverpool συσκευασία!

Μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας με την Carlsberg, ο Ben Latty, Εμπορικός Διευθυντής της Liverpool Football Club, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευτυχείς, που θα συνεχίσουμε να έχουμε την Carlsberg ως μέλος της οικογένειας συνεργατών της LFC για ακόμη δέκα χρόνια. Η μακροβιότητα αυτής της συμφωνίας αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης του ενός απέναντι στον άλλον, καθώς και της επιτυχημένης συνεργασίας μας μέχρι σήμερα, η οποία έχει βασιστεί σε ένα βαθιά ριζωμένο σύνολο κοινών αξιών.».

Από την πλευρά της, η Global Sponsorships Director, του ομίλου Carlsberg, Louise Bach, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι, που προσθέτουμε ακόμη 10 χρόνια στην εμβληματική συνεργασία μεταξύ της Carlsberg και της Liverpool FC. Η συνεργασία είναι βαθιά ριζωμένη στις κοινές μας αξίες και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την επόμενη δεκαετία. Ανυπομονούμε να «μεταδώσουμε» αυτή τη μοναδική συνεργασία στα εκατομμύρια των οπαδών του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο, γιατί ακριβώς, όπως και η Liverpool FC, και εμείς στην Carlsberg, βάζουμε τους οπαδούς πάνω απ’ όλα!».

Η Carlsberg, με την ανανέωση της συνεργασίας της με την Liverpool, συνεχίζει να επιδεικνύει τη δέσμευσή της στην ποδοσφαιρική ομάδα, επισφραγίζοντας τη δυνατή σχέση μεταξύ των δύο πλευρών, και ενισχύοντας έτσι την αφοσίωσή της στον κόσμο του υγιούς ποδοσφαίρου ευρύτερα.

Το καλύτερο δώρο για καλοκαιρινές βραδιές ποδοσφαίρου? Probably!

Ακολουθήστε την Carlsberg:

Instagram: carlsbergegreece

Website: carlsberg.com