Ο Κέντρικ Ναν μπήκε σε περιπέτειες λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο σούτινγκ γκαρντ του τριφυλλιού είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του και κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα των Βριλησσίων.

Παρότι, η γυναίκα δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να υποβάλλει μήνυση, εντούτοις σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία διαδικασία που ακολουθείται αυεπαγγέλτως. Αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης. Σημειώνεται ότι αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο Ναν επρόκειτο να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, παρόλα αυτά αυτό δεν συνέβη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρονος γκαρντ μάλιστα λίγη ώρα μετά αφότου βγήκε η είδηση έκανε ένα στόρυ στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για τα σπασμένα δόντια που έχει από το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

«Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο», έγραψε ο Αμερικανός ανεβάζοντας φωτογραφία με τα σπασμένα του δόντια, μαζί με τους Χουάντσο, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις και Μπαλτσερόφσκι.

Δείτε την ανάρτηση του