Ολοκληρώθηκε η «θρυλική περιοδεία» των τροπαίων του Europa Conference League και του Youth League στην Κρήτη, με τις εικόνες από την Κρήτη να… τα λένε όλα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν μεγάλες ουρές στις μεγάλες πόλεις της Κρήτης για να βγάλουν μία φωτογραφία με τις δύο ευρω-κούπες που κατέκτησαν οι Άνδρες και οι Νέοι των «ερυθρόλευκων» φέτος και ταυτόχρονα τραγουδούσαν συνθήματα της αγαπημένης τους ομάδας.

Η πρώτη στάση των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων στην Κρήτη ήταν στα Χανιά στις 12 Ιουνίου.

Έπειτα, το «ερυθρόλευκο» ταξίδι συνεχίστηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Ρέθυμνο. Μεγάλοι σε ηλικία φίλοι της ομάδας έπαιρναν αγκαλιά τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, φωτογραφίζονταν δίπλα στα τρόπαια και δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνηση τους…

Πολύ συγκινητική η στιγμή που η αδερφή αδικοχαμένου φίλου του Ολυμπιακού άφησε δίπλα στα τρόπαια τη φωτογραφία και ένα κασκόλ του Τάκη. Όλος ο κόσμος τη χειροκρότησε σε μια στιγμή έντονα φορτισμένη, ενώ εκείνη είχε δάκρυα στα μάτια.

Μία μέρα μετά, οι κούπες βρέθηκαν στο Ηράκλειο, όπου επικράτησε πανικός για τις ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού με συνθήματα, καπνογόνα, χιλιάδες κόσμο να συρρέει στο Κουλέ και την ατμόσφαιρα να είναι… εκρηκτική!

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Το ταξίδι ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο (15/6) στον Άγιο Νικόλαο, στο κέντρο της πόλης.

Η «θρυλική περιοδεία» των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, ενώ αναμένεται σύντομα να υπάρξει ενημέρωση για τον επόμενο σταθμό.