Βίντεο κατέγραψε τη σοκαριστική στιγμή που δύο ληστές με μοτοσικλέτα επιχειρούν να ληστέψουν μια γυναίκα στους δρόμους της Αργεντινής, μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσουν το… κάρμα.

Η γενναία αστυνομικός, ντυμένη με πολιτικά, απέτρεψε την επίθεση ανοίγοντας πυρ εναντίον των δραστών στο Μπουένος Άιρες, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Carlos Paz Vivo.

Και οι δύο ύποπτοι, ηλικίας 18 και 19 ετών, συνελήφθησαν στη συνέχεια από την αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες από την Daily Mail.

Τι ακριβώς συνέβη

Η δραματική σκηνή εκτυλίχθηκε στη διασταύρωση των οδών General Manuel Savio και Bradley στο Quilmes του Μπουένος Άιρες.

Ένας από τους κλέφτες φαίνεται να κατεβαίνει από την μηχανή του και να κινείται προς το θύμα.

Η ταχύτατα αστυνομικός τράβηξε τότε το υπηρεσιακό της όπλο και πυροβόλησε τρεις φορές.

Η πρώτη σφαίρα χτύπησε τον κλέφτη που πλησίαζε, ο οποίος κατέρρευσε αμέσως. Η αστυνομικός που είχε πέσει κάτω σηκώθηκε γρήγορα και έστρεψε γρήγορα το στόχο της προς τον άλλο εγκληματία που βρισκόταν ακόμα πάνω στη μοτοσικλέτα.

Οι πυροβολισμοί σταμάτησαν με επιτυχία την απόπειρα ληστείας και ανάγκασαν τους εγκληματίες να τραπούν σε φυγή.

Η αστυνομικός κατάφερε να διαφύγει χωρίς να τραυματιστεί.

Συνελήφθησαν στο νοσοκομείο

Οι ληστές συνελήφθησαν όταν ζήτησαν περίθαλψη στο νοσοκομείο για τραύματα από πυροβολισμούς.

Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, ένας νεαρός άνδρας που ταίριαζε στην περιγραφή ενός από τους δράστες έφτασε στο νοσοκομείο Iriarte.

Και αργότερα την ίδια ημέρα, το προσωπικό του Almirante Brown ανέφερε ότι ένας άλλος άνδρας, με ένα μικρό τραύμα στο αριστερό του χέρι, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Oñativia στο Rafael Calzada.