Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγήθηκε ο 41χρονος άντρας που καταγγέλθηκε από την 35χρονη εν διαστάσει σύζυγό του ότι την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του καθώς εκείνη επέβαινε σε δίκυκλο, κι αφού την ανέτρεψε την έπιασε από το λαιμό και την απείλησε.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, ενώ δύο 24ωρα αργότερα και με τη λήξη του αυτοφώρου, ο αλβανικής καταγωγής άνδρας παρουσιάστηκε στο ΤΑ Χαλκηδόνας όπου κατέθεσε στο πλαίσιο της δικογραφίας που σχηματίζεται για το προ ημερών επεισόδιο.

Σημειώνεται ότι στο μεταξύ, μεσολάβησε νέα μήνυση εναντίον του από την 35χρονη (ημεδαπή) γυναίκα για απειλή, με αποτέλεσμα ο 41χρονος να συλληφθεί και εις βάρος του να ασκηθεί ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, για το επεισόδιο της περασμένης Κυριακής θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ο συλληφθείς θα κληθεί να απολογηθεί σε τακτική ανακρίτρια.

Ο ίδιος έχει κατηγορηθεί κι άλλη φορά για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος της ίδιας γυναίκας και μετά την απολογία σε ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Το δικαστήριο για αυτό το περιστατικό δεν έχει γίνει ακόμη.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ