Με αφορμή την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου single του με τίτλο «Χαβάη», ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε φυσικά στη σύζυγό του Καίτη Γαρμπή.

Μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς έχουν ως στόχο τον ίδιο, ο Διονύσης Σχοινάς ανέφερε πως «έχουν γραφτεί πολλά ψέματα. Από το ότι είμαι Ρομά μέχρι ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Ο Διονύσης Σχοινάς είναι full in love με την Καίτη Γαρμπή

Ο Διονύσης Σχοινάς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη συνέντευξή του και στη γυναίκα της ζωής του, την Καίτη Γαρμπή.

«Με την Καίτη είναι η τύχη που έφερε δύο ανθρώπους μαζί που έχουν σχεδόν την ίδια κοσμοθεωρία, στο 80% κολλήσαμε. Υπάρχουν ακόμα ζήλειες στην σχέση μου με την Καίτη, όταν δώσει δικαίωμα όμως κάποιος. Θα χαρακτήριζα τη σχέση μου μαζί της με το τραγούδι ‘Εσένα μόνο’. Τις κρίσεις τις αντιμετωπίσαμε με γέλιο, έβαζαν στοιχήματα αν θα είμαστε μαζί μετά τον γάμο. Μαλώνουμε με επίπεδο όταν τσακωνόμαστε, αν φύγει λίγο η φωνή θα πάρω τα κλειδιά του αυτοκινήτου, θα κάνω μια βόλτα και θα γυρίσω και θα φιλιόμαστε» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

«Είναι πολύ όμορφα να είσαι με την Καίτη, δεν ξέρω αν είναι πεπρωμένο αλλά με το που βρεθήκαμε ξέραμε ότι θα είμαστε για πάντα μαζί», λέει ο Διονύσης Σχοινάς.

«Η σχέση μου με τον γιο μου είναι αδερφική, ήταν πάντα ο μικρός μου αδερφός. Ξαγρυπνούσαμε τα βράδια μέχρι να γυρίσει ο Δημήτρης σπίτι, είμαστε Έλληνες και έχουμε αυτό το συναίσθημα», επισήμανε ο Διονύσης Σχοινάς.