Ξεκίνησε και ο τέταρτος όμιλος του Κόπα Αμέρικα, με Βραζιλία, Κολομβία, Κόστα Ρίκα και Παραγουάη να ρίχνονται στη μάχη τα ξημερώματα της Τρίτης (25/6).

Ο Βινίσιους και η παρέα του «στραβοπάτησαν» με το… καλημέρα αφού έμεινα στο 0-0 με τους Κοσταρικανούς, παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχε, αλλά έδειξε αδυναμία στην εκτέλεση.

Οι επόμενες δύο στιγμές που η Βραζιλία βρέθηκε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ ήταν αρχικά στο 63ο λεπτό, όταν η «ρουκέτα» του Πακετά τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Σεκέιρα κι έπειτα στο 90+1′, όταν ο Μπρούνο Γκιμαράες αστόχησε από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή της Κόστα Ρίκα.

Με το δεξί η Κολομβία

Από την άλλη, η Κολομβία ξεκίνησε με το ««δεξί» το τουρνουά, επικρατώντας 2-1 της Παραγουάης, με τα γκολ των Μουνιόθ (32′) και Λερμά (42′), παίρνοντας «κεφάλι» στον 4ο όμιλο.

Κοινός συντελεστής στα δύο αυτά γκολ ήταν ο Χάμες Ροντρίγκες, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να δίνει την ασίστ και στα δύο τέρματα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε η Παραγουάη ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 69ο λεπτό με γκολ του Ενκίσο.