Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε από τον εισαγγελέα σε βάρος του δημοσιογράφου ο οποίος συνελήφθη χθες.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής βίας.

Για τις καταγγελλόμενες πράξεις που έχει παρέλθει το αυτόφωρο και αφορούν σε προγενέστερες πράξεις του κατηγορούμενου κατά της εν διαστάσει συζύγου του και της νυν συντρόφου του, θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής βίας.

Με κάταγμα στο πρόσωπο το θύμα

Κατάγματα στο πρόσωπο κατέφερε με τα χτυπήματά του ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του, στο πιο πρόσφατο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που έρχεται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ξυλοδαρμός έγινε το βράδυ της Κυριακής και την επομένη η γυναίκα επισκέφθηκε το ΚΑΤ, καθώς αντιλήφθηκε πως τα τραύματά της ήταν σοβαρά. Εκεί, οι γιατροί που την περιέθαλψαν, διαπίστωσαν μεταξύ άλλων κατάγματα στο πρόσωπο που προκλήθηκαν από τη βιαιότητα των χτυπημάτων.

Την επομένη, χθες Τρίτη, η γυναίκα προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπου λειτουργεί ειδικό τμήμα της υπηρεσίας για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και προσκομίζοντας την γνωμάτευση των γιατρών του ΚΑΤ, κατήγγειλε τον σύντροφό της.

Η γυναίκα θύμα του ξυλοδαρμού, που είναι επίσης δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.