Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της Μαρίας Σολωμού, Η ηθοποιός και παρουσιάστρια απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική της διαδρομή.

Οι κρίσεις πανικού και η ψυχοθεραπεία

«Δεν το έχω πια με τις συνεντεύξεις, κάποτε το είχα. Η συνέντευξη που έδωσα στον Νίκο Χατζηνικολάου κάνει για δέκα. Το άγχος που είχα, δε θες να το ξέρεις! Το σκεφτόμουν μια εβδομάδα πριν και το βράδυ που έπαιξε η συνέντευξη και μόλις τελείωσε άρχισα να παθαίνω κρίση πανικού.

Έπαθα μετά κάτι στο δόντι και με τράβηξε δύο μήνες, που δεν το θεωρώ τυχαίο. Προήλθε από την κρίση πανικού. Σε αυτά τα ψυχοσωματικά πιστεύω. Κι έχω καταλάβει και το νιώθω ότι είναι υπερβολικό, δεν μπορώ να κάνω κάτι», είπε αρχικά.

Έχω δουλέψει με τον εαυτό μου, έχω κάνει ψυχανάλυση εννέα χρόνια

«Έχω πάθει αυτό το πράγμα με τις συνεντεύξεις, ας μην αναλύσουμε το τι και πώς. Έχω εκτεθεί πολλές φορές, έχω πει διάφορα πράγματα. Έχουν ασχοληθεί μαζί μου με πράγματα που μπορεί να μην έχω πει ποτέ, έχω λίγο κουραστεί. Το θεωρώ κατόρθωμα το να υπάρχω στον χώρο χωρίς να δίνω συνεντεύξεις. Έχω δουλέψει με τον εαυτό μου, έχω κάνει ψυχανάλυση εννέα χρόνια…», πρόσθεσε.

Η μητρότητα και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού

«Περίμενα να χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας αλλά δε χτύπησε. Τώρα με όλα αυτά που γίνονται ήταν για καλό. Με όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα, θα τρελαινόμουν», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια σε άλλο σημείο.