Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση 14χρονης από χώρο φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη, το απόγευμα της Τρίτης (25/6).

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε σήμερα, Πέμπτη, το Χαμόγελο του Παιδιού, ενημερώθηκε σχετικά μία ημέρα μετά και σήμερα κατόπιν εισαγγελικής εντολής προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, «καθώς συντρέχουν λόγοι που πιθανόν θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο».

εξαφάνιση

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Διαβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου:

Στις 25/06/2024, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης Αττικής, η Ελευθερία Σ., 14 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα,26/06/2024, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που πιθανόν θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο .

Η Ελευθερία Σ. έχει κοντά μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, έχει ύψος 1,64 και είναι 70 περίπου κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο σορτσάκι και καπέλο μαύρο Νike

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Παρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου.