Μια εφ΄ όλη της ύλης συνέντευξη θα παραχωρήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης, στην οποία -μεταξύ άλλων- αναμένεται να μιλήσει για πρώτη φορά για όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και την αδερφή του.

Στην εν λόγω συνέντευξη, της οποίας απόσπασμα δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, ο Γιώργος Μαζωνάκης κάνει την πρώτη του τηλεοπτική αναφορά, στη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη.

Σε ερώτηση σχετικά με τη διαμάχη που έχει με την αδερφή του και το γεγονός ότι αυτή η εξέλιξη αιφνιδίασε όσους τους γνωρίζουν, καθώς οι περισσότεροι είχαν στο μυαλό τους ότι ήταν αγαπημένοι μεταξύ τους, ο τραγουδιστής απάντησε: «Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Αυτό που μάθατε είναι η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο αυτό το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε» τόνισε.

«Είμαι πάρα πολύ καλά»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Γιώργος Μαζωνάκης είπε πως «δεν είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ καλά γιατί η πίστη και η πίστα με έσωσαν».

Σε άλλο σημείο τόνισε πως πως έχουν αλλάξει πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια.

«Ξεκίνησα από πάρα πολύ μικρός, είχε αρχίσει να γίνεται φλατ αυτή η κατάσταση. 15 χρονών. Τα τελευταία τρία χρόνια βρήκα ξανά την αγάπη με τον λαιμό μου και να ξέρετε ότι από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω, πρώτα ο Θεός» είπε συγκεκριμένα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η αδερφή του Βάσω

Η διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο καιρό, ο Γιώργος Μαζωνάκης έδειξε ότι σκοπεύει να στείλει εξώδικο κατά της εταιρείας διαχείρισης του καλλιτεχνικού του έργου, στοχοποιώντας «κοντινά του πρόσωπα που τον εκμεταλλεύτηκαν», με φόντο τη διαχείριση της περιουσίας του.

«Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρεία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου, υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας μου από την απελθούσα Διοίκηση. Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων» ανέφερε τότε στην ανακοίνωση.

Στο υστερόγραφο, μάλιστα, άφηνε αιχμές για τα κοντινά του άτομα που τον εκμεταλλεύτηκαν.

«Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς σου ανθρώπους και να ανακαλύπτεις ότι μόνο έτσι δεν σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης» αναφέρεται.

Η Βάσω Μαζωνάκη ήταν επί χρόνια άτυπα η μάνατζερ του τραγουδιστή και ήταν ένα από τα πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του. Παρόλα αυτά, Γιώργος και Βάσω Μαζωνάκη είναι πλέον πρωταγωνιστές σε μια σκληρή απ’ ό,τι φαίνεται δικαστική αντιπαράθεση.

Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο τραγουδιστής εναντίον της, μέσω του δικηγόρου του Θεόδωρου Μαντά, ήταν μόνο η αρχή σε μια πολυσύνθετη υπόθεση οικονομικής αντιδικίας, ανάμεσα σε δύο άλλοτε πολύ αγαπημένα αδέρφια.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Η διαμάχη ανάμεσα στα αδέρφια διέρρευσε στα media τον περασμένο Μάιο, με τον δικηγόρο του Γιώργου Μαζωνάκη να κάνει λόγο για «μείζονα αντιδικία» με την αδερφή του, η οποία δεν κατονομάζεται, για «τη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Ως το 2019-20 η Βάσω Μαζωνάκη λειτουργούσε ως η μάνατζερ και ο άνθρωπος που είχε τον έλεγχο των οικονομικών και περιουσιακών στοιχείων του καλλιτέχνη. Πρώτη φορά το 2014-15 ακούστηκαν κάποιες φήμες για τριγμούς στη σχέση τους, με αιτία και τότε τα οικονομικά του καλλιτέχνη, όμως πολύ σύντομα αυτό ξεπεράστηκε.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται πως είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην αδελφή του, η οποία ήταν παρούσα στα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν ο καλλιτέχνης, μέχρι και τη σεζόν του 2019. Από τη στιγμή, όμως, που ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκίνησε να εμφανίζεται στο «Κέντρο Αθηνών» το 2021, βάζοντας μια καθημερινή μέρα, την Πέμπτη, στο πρόγραμμά του -κάτι που είχε ποικιλοτρόπως σχολιαστεί τότε- η αδελφή του δεν ξαναφάνηκε και το management του, πέρασε σε άλλα χέρια.