Μουσική, ταινία, βιβλίο, ύπνος. Κάθε επιβάτης μίας πολύωρης πτήσης έχει την ασχολία του, ωστόσο τι θα λέγατε για rawdogging;

Πρόκειται για την τελευταία ταξιδιωτική τάση του TikTok, που απαιτεί από τους επιβάτες του αεροπλάνου να κάθονται σιωπηλά, δίχως να κάνουν το παραμικρό για ώρες ατελείωτες.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ταινίες, μουσική, ύπνος, σνακ ή συζητήσεις με τον διπλανό μόλις βρεθούν στην καμπίνα.

Αρκετοί έσπευσαν να μοιραστούν τις εντυπώσεις από την εμπειρία τους με το rawdogging στο TikTok.

Ο @oiwudini, ένας DJ και παραγωγός με έδρα το Μάντσεστερ, έγραψε: «Μόλις έκανα rawdogged μια 7ωρη πτήση (νέο προσωπικό ρεκόρ) χωρίς ακουστικά, χωρίς ταινία, χωρίς νερό, τίποτα».

«Απίστευτο. Η δύναμη του μυαλού μου δεν έχει όρια», πρόσθεσε.

@oiwudini 🧘🏻‍♂️ #fyp ♬ The Only Thing They Fear Is You – De8ed

Εξαίρεση φαίνεται να αποτελεί ο χάρτης με τη διαδρομή του αεροπλάνου που φαίνεται στις οθόνες των καθισμάτων.

«Ούτε μουσική, ούτε τίποτα, μόνο ηρεμία!»

Ο Jonny Davies @jdrunsfar δημοσίευσε το προσωπικό του ρεκόρ μετά από μια 11ωρη πτήση «rawdogging τον χάρτη της πτήσης» με τη λεζάντα «Το μοναδικό πράγμα που παρακολούθησα στην πτήση μου με την Virgin Atlantic».

@jdrunsfar The only thing to watch whilst flying @VirginAtlantic 🫡 #flightmap #plane #flight ♬ original sound – strongsack

Πολλοί έχουν μείνει έκπληκτοι με τη νέα τακτική, άλλοι πάλι δεν μπορούν να διανοηθούν να μένουν αδρανείς για τουλάχιστον επτά ώρες.

«Αυτό είναι πραγματικά μια τρελή αποτοξίνωση ντοπαμίνης», έγραψε ένας χρήστης του TikTok.

Ένας άλλος είπε: «Ω Θεέ μου! Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που κοίταζε είτε έξω από το παράθυρο είτε τον χάρτη. Ούτε μουσική, ούτε τίποτα, μόνο ηρεμία!».