Με τις φήμες να θέλουν τον γάμο του Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ να βρίσκεται σε κρίση, ο καλός του φίλος Ματ Ντέιμον είναι αποφασισμένος να διασφαλίσει ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν θα ξανακυλήσει στο ποτό.

Ο Ματ Ντέιμον, όπως αποκαλύπτει η MailOnline, είχε προειδοποιήσει τον Μπεν Άφλεκ πριν παντρευτεί την Τζένιφερ Λόπεζ. Ο καλός του φίλος και ηθοποιός θέλει απεγΝωσμένα να τον βοηθήσει να μην υποτροπιάσει εν μέσω των αυξανόμενων εικασιών για την κατάσταση του γάμου του.

Οι φήμες για τον γάμο του λαμπερού ηθοποιού με την Τζένιφερ Λόπεζ άρχισαν να πυροδοτούνται όταν το λαμπερό ζευγάρι δεν είχε εμφανιστεί μαζί για πάνω από έναν μήνα. Αργότερα ακολούθησαν φωτογραφίες του ηθοποιού να μη φοράει τη βέρα του, ενώ η λατίνα τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει σόλο διακοπές στην Ιταλία.

Ο Ματ Ντέιμον φέρεται να συμβούλεψε τον Μπεν Άφλεκ να εστιάσει στη δουλειά του, ώστε να μη χάσει τους επαγγελματικούς του στόχους εν μέσω της υποτιθέμενης κρίσης στον γάμο του.

«Ο Ματ Ντέιμον προσπάθησε να προειδοποιήσει τον Μπεν Άφλεκ όταν ξανασυναντήθηκε με την Τζένιφερ Λόπεζ ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Ο Ματ ήταν εκεί για να βοηθήσει τον Μπεν να τα καταφέρει μετά τον πρώτο χωρισμό τους και ένιωθε ότι αυτό θα συνέβαινε ξανά» σημείωσε γνώστης στη MailOnline.

Η στενή φιλία του Μπεν Άφλεκ με τον Ματ Ντέιμον

Ο Μπεν Άφλεκ εκτιμά πολύ τη γνώμη των φίλων του δεδομένου ότι ο Ματ Ντέιμον απολαμβάνει έναν στοργικό γάμο με τη σύζυγό του Luciana Barroso για πάνω από 18 χρόνια.

«O Ματ Ντέιμον έχει έναν επιτυχημένο γάμο για χρόνια και ο Μπεν Άφλεκ πάντα ένιωθε δέος για αυτό» υπογράμμισε ο γνώστης που μίλησε στη MailOnline.

Ο Ματ Ντέιμον και ο Μπεν Άφλεκ είναι φίλοι από τα παιδικά τους χρόνια και έγραψαν το σενάριο που κέρδισε το Όσκαρ για την ταινία Good Will Hunting. Τα τελευταία μάλιστα χρόνια ίδρυσαν την εταιρεία παραγωγής Artists Equity.

«Καθώς τα πράγματα άρχισαν να καταρρέουν, ο Ματ Ντέιμον είπε στον Μπεν ότι υποστηρίζει όποια επιλογή κάνει, αλλά τον θέλει να επικεντρωθεί στη δουλειά. Ο Μπεν ξόδεψε τόσο πολύ χρόνο εστιάζοντας στα project της Τζένιφερ Λόπεζ, όπως έκανε και την πρώτη φορά. Είπε στον Μπεν Άφλεκ ‘τι έχει κάνει αυτή για την καριέρα σου;’.

Ο Ματ είναι ο μόνος αληθινός φίλος του Μπεν Άφλεκ. Δεν θα τον άφηνε να ξανακυλήσει στο ποτό και ήταν από πάνω του για να βεβαιωθεί για αυτό».