Σοκάρουν τα πλάνα από το θανατηφόρο ατύχημα σε γυμναστήριο της Ινδονησίας με θύμα μία 22χρονη η οποία βρισκόταν επάνω σε διάδρομο.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, κάποια στιγμή η νεαρή γυναίκα δείχνει να χάνει τον βηματισμό της, να παραπατά και να καταλήγει να πέφτει στο παράθυρο ακριβώς από πίσω της.

Δυστυχώς φαίνεται πως η ορμή της πρόσκρουσης ήταν αρκετά μεγάλη καθώς το τζάμι υποχώρησε και εκείνη βρέθηκε στο κενό από τον τρίτο όροφο του κτιρίου.

Δυστυχώς τα τραύματα που έφερε στο κεφάλι ήταν πολύ σοβαρά και τελικώς κατέληξε.

Οι τοπικές αρχές ανέφεραν ότι είχε πάει στο γυμναστήριο μαζί με το αγόρι της και τον μικρότερο αδερφό της. Ο πρώτος φέρεται να της είχε ζητήσει να ασκηθεί μαζί του στον δεύτερο όροφο, αλλά εκείνη ήθελε να πάει στους διαδρόμους του τρίτου ορόφου.

Η 22χρονη βρισκόταν ήδη για 30 λεπτά στον διάδρομο, όταν σύμφωνα με το υλικό από την κάμερα ασφαλείας, φαίνεται να επιβραδύνει και να προσπαθεί να περπατήσει, προφανώς για να κατέβει από τον διάδρομο, όμως σκόνταψε και βρέθηκε στο κενό.

Δείτε το βίντεο:

«Επικίνδυνη» η απόσταση διαδρόμου και παραθύρου

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν τη ζωή της.

Η νεκροψία-νεκροτομή φέρεται να αποκάλυψε ότι είχε υποστεί εκτεταμένους μώλωπες και εκδορές στο κεφάλι της, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η θέση του διαδρόμου σε σχέση με το παράθυρο ήταν «επικίνδυνη» – μόνο 60 εκατοστά απόσταση μεταξύ τους.

Το χαμηλό ύψος του τοίχου κάτω από το παράθυρο -μόλις 30 εκατοστά- σήμαινε επίσης ότι ήταν εύκολο για τη γυναίκα να πέσει μέσα.

Εν τω μεταξύ, το γυμναστήριο σταμάτησε τη λειτουργία του για τρεις ημέρες μετά το περιστατικό.

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά τις συνθήκες γύρω από τη θανατηφόρα πτώση.