Ο σουπερστάρ Jason Derulo έρχεται στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη με μια φαντασμαγορική υπερπαραγωγή στο πλαίσιο του NU KING WORLD TOUR 2024.

Στις 15 Νοεμβρίου 2024 στη Θεσσαλονίκη στο PAOK SPORTS ARENA και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2024 στην Αθήνα στο OAKA INDOOR ARENA ο Derulo θα τα δώσει όλα για το ελληνικό κοινό.

Photo: Wikimedia Commons

Jason Derulo: 11 πλατινένιες κυκλοφορίες

Έγραψε το πρώτο του τραγούδι στα οκτώ χρόνια ενώ τραγουδούσε από πολύ νεαρή ηλικία. Τραγουδιστής, τραγουδοποιός, στιχουργός και χορευτής, o 34χρονος Jason Derulo είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής και του θεάματος στην εποχή μας. Από τους πλέον διάσημους και εμπορικούς urban pop performer, με πλήθος διακρίσεων.

Ένας καλλιτέχνης είδωλο, ένας παγκόσμιος star. Τα τραγούδια του κυριαρχούν στα  ραδιόφωνα όλου του πλανήτη και σημειώνουν δισεκατομμύρια αναπαραγωγές σε ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες όπως το Spotify και το Youtube.

Σήμερα έχει 11 πλατινένιες κυκλοφορίες: ανάμεσά τους τα hits «Wiggle», «Talk Dirty», «In MyHead» , «Whatcha Say», «Swalla», «Savage Love» και «Want To Want Me».

Τραγούδια που σκαρφάλωσαν στην κορυφή των αμερικανικών charts. Τον επόμενο Νοέμβριο θα τον δούμε Θεσσαλονίκη-Αθήνα.

JASON DERULO

NU KING WORLD TOUR

15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024 – PAOK SPORTS ARENA

16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024 – OAKA INDOOR ARENA

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

01/07 στις 11:00 (για Θεσσαλονίκη) και στις 12:00 (για Αθήνα)

www.more.com