Ο Κώστας Καραπαπάς εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ιάκωβου Φιλιππούση κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, με αφορμή τον οικονομικό απολογισμό της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ παρουσίαζε τα οικονομικά της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, αναφέρθηκε κάποια στιγμή στη διοργάνωση του τελικού του Conference League και εν συνεχεία είχε έναν έντονο διάλογο με τον Καραπαπά.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τού απάντησε ότι η ΕΠΟ δεν είχε συμμετοχή και ο Φιλιππούσης αντέτεινε ότι αυτό το ανέφερε ως ελληνική επιτυχία, με αποτέλεσμα ο Καραπαπάς να τον διακόψει και να απαντήσει: «Το τι Ελλάδα είστε όλοι εσείς, το είδαμε στον τελικό του Conference».

Αναλυτικά ο διάλογος του Καραπαπά με τον Φιλιππούση:

Για το ότι ο Φιλιππούσης προσλήφθηκε στην ΕΠΟ από την Φάτμα Σαμούρα της FIFA ο Καραπαπάς απάντησε: «Και που σε ήξερε κύριε Φιλιππούση η κυρία Σαμούρα; Δε φτάνει που χάνουμε το χρόνο μας εδώ, ακούμε και ανοησίες. 200 άνθρωποι είμαστε εδώ και μια χαρά γνωρίζουμε ότι σε έβαλε στην ΕΠΟ ο Κοντονής. Δεν ήρθαμε σήμερα στην Ελλάδα».

Φιλιππούσης: «Κύριε Καραπαπά μην κάνετε αντιπολίτευση. Αυτά τα λένε οι άσχετοι που γράφουν στα σάιτ».

Καραπαπάς: «Σταμάτα το γιατί δεν το έχεις δεν σου βγαίνει σε καλό. Οι πάντες γνωρίζουν ότι σε φύτεψε ο Κοντονής και γνωρίζουν και ποιανών τις δουλειές έκανες τώρα».

Σε άλλη στιγμή όταν σε παρουσίαση ο κ Φιλιππούσης είπε απολογιστικά ότι η ΕΠΟ πήρε δυο ευρωπαϊκούς τελικούς (Super Cup και Conference) ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τον διέκοψε ξανά και τόνισε:

«Η ΕΠΟ δεν πήρε κανένα Super Cup. Το Super Cup ανατέθηκε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ απ ευθείας».

Ο Φιλιππούσης αντέτεινε: «Για την Ελλάδα μιλάμε κύριε Καραπαπά».

Για να πάρει πληρωμένη απάντηση: «Το τι Ελλάδα είστε όλοι εσείς, το είδαμε στον τελικό του Conference…».