Το νέο Nissan Qashqai, προσφέρεται στην ελληνική αγορά! Έχει πλήρως ανανεωμένη σχεδίαση και σημαντικές τεχνολογικές προσθήκες που έχουν στόχο την ακόμα μεγαλύτερη άνεση αλλά και την ασφάλεια, το νέο Qashqai είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να μαγνητίζει το ενδιαφέρον των υποψηφίων αγοραστών και να καθορίζει τα δεδομένα σε μια από τις σημαντικότερες κατηγορίες της αγοράς.

Το νέο Qashqai έχει στόχο να παραμείνει πολύ κοντά στα ζητούμενα του Έλληνα αγοραστή. Έτσι λοιπόν, σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο και σε ανάλογα επίπεδα εξοπλισμού, οι τιμές του νέου Qashqai διατηρούνται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επίπεδα.

Στο νέο μοντέλο διατίθεται στάνταρ με τους Χάρτες της Google ενώ  υπάρχει το Google Assistant, ενώ με συνδρομή στο πρόγραμμα δεδομένων μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Alexa της Amazon. Οι ενημερώσεις του συστήματος γίνονται over-the-air.

Η σουίτα συστημάτων υποβοήθησης οδηγού έχει αναβαθμιστεί σημαντικά, με τις λειτουργίες αυτόνομης πέδησης έκτακτης ανάγκης (Autonomous Emergency Braking).

Κάτω από το καπό υπάρχει ο 1,3 λίτρων DIG-T κινητήρας, που συνδυάζεται με ένα 12 Volt ήπιο υβριδικό σύστημα και διατίθεται με δύο αποδόσεις. Στην πρώτη εκδοχή, η μέγιστη ισχύ είναι 140 ίππων και στη δεύτερη 158 ίππους.

Επιπλέον, η εισαγωγική εταιρία έκανε γνωστό ότι για τον μήνα Ιούλιο υπάρχει προωθητική ενέργεια, της τάξης των 1.000 ευρώ για το ήπιο υβριδικό σύνολο με το χειροκίνητο κιβώτιο, 1.500 ευρώ για το το ήπιο υβριδικό σύνολο με το αυτόματο X-Tronic κιβώτιο σε δικίνητη και τετρακίνηση έκδοση, και 2.000 ευρώ για το πλήρως υβριδικό σύστημα, e-Power.

  • Η έκδοση Mild Hybrid 1,3 140PS M/T Βενζίνη διατίθεται από 29.990€
  • Η έκδοση Mild Hybrid 1,3 158PS X-Tronic Βενζίνη διατίθεται από 32.990€
  • Η έκδοση Mild Hybrid 1,3 158PS X-Tronic 4WD Βενζίνη διατίθεται από 36.990€
  • Η έκδοση e-Power 190PS διατίθεται από 39.990€