Ξεκινάει η δίκη του 19χρονου από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται ότι στραγγάλισε τη μητέρα του, όταν του ζήτησε να βρει δουλειά και να καθαρίσει το δωμάτιό του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 19χρονος Conner Kobold, παραδέχθηκε ότι στραγγάλισε τη μητέρα του τον Φεβρουάριο όταν η αυτή προσπάθησε να του κάνει έξωση από το σπίτι που έμεναν προσωρινά μαζί στο Valparaiso. Στο δικαστήριο του Σικάγο ο 19χρονος αρνήθηκε δικηγόρο, δηλώνοντας ότι θα εκπροσωπήσει ο ίδιος τον εαυτό του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o Conner Kobold είπε στους αστυνομικούς ότι στραγγάλισε τη μητέρα του. Η 43χρονη Shanelle Burns βρέθηκε αναίσθητη και χωρίς να αναπνέει στο σαλόνι του σπιτιού. Αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο Kobold κατηγορείται ότι σκότωσε τη μητέρα του μετά από μια ειδοποίηση έξωσης με προϋποθέσεις που έπρεπε να εκπληρώσει εντός ενός χρονικού πλαισίου 30 ημερών για να μείνει στο σπίτι της οικογένειας.

Έπρεπε να βρει δουλειά πλήρους απασχόλησης, να διατηρεί το δωμάτιό του καθαρό και να συμβάλλει στην καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων του σπιτιού, δείχνουν τα έγγραφα.