Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να εντοπίσουν τα άτομα που πυροβόλησαν εναντίον ενός 22χρονου τα ξημερώματα της Τρίτης στο Περιστέρι.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τον δράστη, έπειτα από ανάλυση υλικού από κάμερες ασφαλείας στη γύρω περιοχή και αναζητά έναν 26χρονο ημεδαπό.

Το χρονικό

Το επεισόδιο σημειώθηκε στην οδό Δωδεκανήσου, με τους δράστες να πυροβολούν οκτώ φορές εναντίον του 22χρονου, ο οποίος ήταν συνοδηγός άλλου οχήματος.

Τον περίμεναν να κατέβει από το όχημα που βρισκόταν και τότε άνοιξαν πυρ.

Μάλιστα, πυροβόλησαν από το εσωτερικό του οχήματος, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν στο ενδεχόμενο να απαντούσε στα πυρά ο 22χρονος.

Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, στο σημείο του επεισοδίου οι αστυνομικοί εντόπισαν 8 κάλυκες, που εστάλησαν στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλιστικό έλεγχο.

Γνωστό στις Αρχές το θύμα

Ο 22χρονος που δέχθηκε τους πυροβολισμούς είναι γνώριμο πρόσωπο στις Αρχές, καθώς είχε συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών και πυροβολισμούς.

Μάλιστα, φαίνεται ότι οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον 22χρονο, καθώς το επεισόδιο έγινε λίγες ώρες αφότου είχε αποφυλακιστεί.

Από τις 8 σφαίρες, η μία βρήκε τον 22χρονο στο πόδι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ερυθρό Σταυρό» για τις πρώτες βοήθειες.