Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA και το Live News για την υπόθεση δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Τα τελευταία χρόνια ο 54χρονος τοπογράφος έκανε μια σειρά από αγορές σε Σύρο, Μύκονο ακόμα και Μαρούσι. Οικόπεδα και ακίνητα πολλών τετραγωνικών, με τον ίδιο να ξεκινάει ταχύτατα εργασίες για την ανακαίνιση και την ανοικοδόμησή τους.

Η αγορά που ενόχλησε

Ένα από αυτά όμως, στην περιοχή Καραπέτη της Μυκόνου, είχε ενοχλήσει έντονα, σύμφωνα πάντα με την έρευνα της αστυνομίας.

Το Live News βρέθηκε στην περιοχή Καραπέτη και όπως αποκαλύπτει η εκπομπή, μία εταιρεία αγόρασε έκταση προκειμένου να στεγαστεί πολυτελές ξενοδοχείο γνωστής αλυσίδας.

Η εταιρεία επιθυμούσε την επέκταση του χώρου, θέλοντας να προχωρήσει σε αγορά παραπάνω στρεμμάτων, ωστόσο ο 54χρονος τοπογράφος πρόλαβε και αγόρασε τη συγκεκριμένη έκταση.

Η έκταση των 10 στρεμμάτων που αγοράστηκε από τον τοπογράφο δεν ανήκει στο όνομά του, αλλά σε συγγενικό του πρόσωπο και έναν συνεργάτη του, και έβγαλε άδεια για 5άστερο ξενοδοχείο.

Σημειώνεται πως η επένδυση Blue Iris του AGC Equity Partners περιλαμβάνει 60 στρέμματα στην περιοχή Καραπέτη της Μυκόνο και αγγίζει τα 79 εκατ. €.

Τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο τοπογράφος με τον επιχειρηματία

Το LIVE NEWS παρουσιάζει τα μηνύματα «φωτιά» που είχε ανταλλάξει ο τοπογράφος από το Ψυχικό με τον επιχειρηματία.

Στα μηνύματα αυτά φαίνεται να δίνουν κάποιες προσφορές για τα ακίνητα δίπλα στο ξενοδοχείο Four Seasons που θα χτιστεί στη Μύκονο.

Όπως φαίνεται, έχουν πάει μαζί να πουλήσουν ακίνητα στο Four Seasons αλλά κάτι «χαλάει» στην πορεία.