Την ημέρα της σύλληψης του ο 44χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό σχεδίαζε να ταξιδέψει στη Τζια.

Αυτό αποκάλυψε στους αστυνομικούς η 34χρονη σύντροφος του, η οποία διατηρεί στο νησί εξοχική κατοικία.

«Εκείνο το απόγευμα πήγαμε σε εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων προκειμένου να πάρουμε ένα βανάκι για να ταξιδέψουμε στη Τζια μαζί με το σκυλί μας», είπε η σύντροφος του 44χρονου.

Αυτό το ταξίδι δεν έγινε ποτέ. Γυρνώντας για να αφήσουν το δικό τους αμάξι και να πάρουν βαλίτσες, αντίκρυσαν δεκάδες αστυνομικούς να τους περιμένουν έξω από το σπίτι τους και να τους οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

«Του άρεσε η καλή ζωή»

Του άρεσε η καλή ζωή, λέει για τον 44χρονο η νυν σύντροφος του με την οποία έχει σχέση εδώ και έναν χρόνο. Λάτρευαν τα ταξίδια, τα εστιατόρια και την καλοπέραση. Μέσα σε διάστημα δύο μηνών, είχαν ταξιδέψει δύο φορές στη Μύκονο ενώ σχεδίαζαν και ένα μεγάλο ταξίδι στην Ιταλία.

«Ήταν κλειστός χαρακτήρας. Δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις με κόσμο και κολλητούς φίλους. Δεν του έπαιρνες εύκολα κουβέντα, αλλά γενικά του άρεσε η καλή ζωή και η Μύκονος εξαιτίας της διασκέδασης και της χλιδής», είπε η 34χρονη.

Στο νησί των ανέμων πέρασαν και τις γιορτές του Πάσχα.

«Είμαι μια γυναίκα που εργάζομαι σκληρά και πολλές ώρες οπότε με τον Γιώργο βρισκόμασταν κυρίως τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα».

Ο «ωραίος Τζόρτζ» των κοσμικών πάρτι που φωτογραφιζόταν δίπλα σε διάσημους ηθοποιούς και σχεδιαστές φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια είχε αλλάξει τρόπο ζωής. Μετά την αποφυλάκιση του το 2022 άλλαξε τελείως την εμφάνιση του ενώ υιοθέτησε κι ένα πιο χαμηλό προφίλ. Συνέχισε μεν τη χλιδάτη ζωή με σπίτια, αμάξια και ταξίδια στη Μύκονο αλλά με μεγαλύτερη διακριτικότητα.

«Δεν μιλούσε για το παρελθόν»

Η 34χρονη γυναίκα με την οποία συζούσε ο 44χρονος τον τελευταίο χρόνο στο σπίτι της στο Ψυχικό, δήλωσε άγνοια για το παρελθόν του συντρόφου της.

«Γνώριζα ότι είχε κάνει φυλακή αλλά απέφευγε να μου μιλάει γι’ αυτό», είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεση της.

«Αυτό που ξέρω γιατί έχουμε μια ειλικρινή σχέση είναι ότι στο παρελθόν έκανε φυλακή και μάλιστα για πολλά χρόνια…Εγώ όταν το έμαθα φυσικά και έμεινα που λένε αλλά έδειξε ότι ήθελε να αφήσει το παρελθόν του πίσω», είπε η 34χρονη.

Όταν είχε συλληφθεί πίσω στο 2009, είχε βουίξει η κοσμική Αθήνα. Σε άρθρα της τότε εποχής μιλούσαν για τον «ωραίο Τζορτζ», που είχε θείο αστυνομικό, μπαινόβγαινε στα μεγάλα σαλόνια, είχε αποκτήσει παιδί με την μακιγιέζ των διασήμων και τελικά κρυβόταν πίσω από την απαγωγή Παναγόπουλου και τη δολοφονία γνωστού επιχειρηματία στην Πεντέλη.

«Εγώ έψαξα και βρήκα ότι τον ανέφεραν σε άρθρα για την απαγωγή του Παναγόπουλου αλλά όσες φορές προσπάθησα να του μιλήσω και να μάθω περισσότερα μου έλεγε ότι ούτε φαντάζομαι τι έχει περάσει και να τον βοηθήσω να είναι καλά. Αυτό και έκανα».

Βίος και πολιτεία ο ωραίος Τζόρτζ που βρέθηκε κατηγορούμενος σε μία από τις σοβαρότερες δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί για το οργανωμένο έγκλημα στη χώρα ενώ και μέσα από την φυλακή δεν σταμάτησε να καταπιάνεται με ληστείες και κλοπές.

«Εμένα για την υπόθεση Παναγόπουλου μου είπε ότι τον είχαν μπλέξει. Δεν είχαν βρει DNA του Γιώργου σε καμία δολοφονία, έμεινε στην φυλακή εξαιτίας των τηλεφωνικών συνομιλιών, κάποια χρόνια μετά ενώ ήταν να βγει, πήγε και έκανε αυτές τι αηδίες, βγήκε και λήστευε τα super market», είπε φίλος του δράστη,

Πέρασε 13 χρόνια μέσα στη φυλακή και το 2022 αποφυλακίστηκε. Στα 43 του ξαναέφτιαξε τη ζωή του με μια νεαρή δικηγόρο ωστόσο, και πάλι βρίσκεται κατηγορούμενος σε μια άγρια δολοφονία στο Ψυχικό που έχει συγκλονίσει την χώρα.