Ήταν στις 28 Ιουλίου του 2023 που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χώρισε από τον σύζυγό της Sam Asghari μετά από ασυμβίβαστες διαφορές, με τον Sam να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου σε δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Η βασίλισσα της ποπ είπε στους followers της στο Instagram πως δεν θα είναι ποτέ με άλλον άντρα μετά το διαζύγιό της από τον Sam Asghari. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μάλιστα παραδέχτηκε ότι δεν είναι έτοιμη να ξαναρχίσει να βγαίνει ραντεβού μετά τον χωρισμό της.

«Είμαι signle! Δεν θα είμαι ποτέ με άλλον άντρα όσο ζω» έγραψε στη λεζάντα ανάρτησης που έχει πλέον διαγράψει. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανάρτησε ένα quote μαζί με την επίμαχη δήλωση. Έγραφε «η στάση της είναι άγρια, αλλά η καρδιά της είναι χρυσός». Η ανάρτηση είχε συγκεντρώσει πάνω από 12.000 likes μέσα σε λίγες ώρες.

Η ανάρτηση από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την προσωπική της ζωή

Η ανάρτηση από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την προσωπική της ζωή

Αποφάσισε ωστόσο να αφαιρέσει την εικόνα από το feed της στο Instagram. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Sam Asghari ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2016 μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα του μουσικού της βίντεο Slumber Party. Της έκανε πρόταση γάμου τον Σεπτέμβριο του 2021 και παντρεύτηκαν στις 4 Ιουνίου του επόμενου χρόνου σε μια λαμπερή τελετή στο Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι χώρισε στις 28 Ιουλίου του 2023 μετά από ασυμβίβαστες διαφορές. Μετά από μόλις 14 μήνες ως σύζυγοι, κατέληξαν σε συμφωνία διαζυγίου και τήρησαν τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου τους σύμφωνα με το TMZ. «Το διαζύγιο ήταν φιλικό» σημείωσε πηγή στο People. «Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προχωρά».

Υπήρχαν αναφορές πως η διάσημη τραγουδίστρια πλήρωνε για το ενοίκιο του Sam Asghari, κάτι που διέψευσε η πηγή. «Η αναφορά ότι βρίσκεται σε οικονομική δυσπραγία είναι ψευδής και δεν έχει καμία μίσθωση για αυτόν» σημείωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό. Το ζευγάρι περιμένει την υπογραφή των εγγράφων από δικαστή για να σηματοδοτήσει το επίσημο τέλος της σχέσης του. Μια διαδικασία που θεωρείται ότι θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Οι ασυμβίβαστες διαφορές με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

«Μετά από έξι χρόνια αγάπης και αφοσίωσης, η γυναίκα μου κι εγώ αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε το ταξίδι μας μαζί. Θα κρατήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλο και της εύχομαι πάντα τα καλύτερα» σημείωνε ο Sam Asghari μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου.

Ένας γνώστης ανέφερε στο People ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παρέμεινε σε θετική διάθεση παρά τα όσα συμβαίνουν. «Προφανώς δεν είναι ποτέ εύκολο να το περάσεις, αλλά παραμένει αισιόδοξη και εστιάζει στο μέλλον». Ο Sam Ashgari ανέφερε τις ασυμβίβαστες διαφορές ως αιτία του διαζυγίου τους.

«Ήταν ευκολία να μπορώ να μοιράζομαι τη ζωή μου με κάποιον για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και οι άνθρωποι χωρίζουν και προχωρούν. Πάντα μισούσα τους ανθρώπους που φεύγουν από μια σχέση -και κάποια στιγμή είπαν ο ένας στον άλλο ότι αγαπούν ο ένας τον άλλο και κάθισαν στο τραπέζι και έφαγαν φαγητό- έτσι δεν κατάλαβα ποτέ πότε οι άνθρωποι χωρίζουν και μιλούν άσχημα ο ένας για τον άλλον» είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο Sam Asghari.

«Αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να κάνω ποτέ γιατί δεν είχα τίποτα άλλο παρά μια καταπληκτική εμπειρία και μια υπέροχη ζωή και αυτό θα είναι πάντα μέρος της ζωής μου, ένα κεφάλαιο της ζωής μου» υπογράμμιζε χαρακτηριστικά για τη σχέση του με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.