Υπήρξαν πολλές συζητήσεις σχετικά με το ποιος είναι ο πραγματικός κακός του «Ο διάβολος φοράει Prada» όλα αυτά τα χρόνια, και ίσως τελικά να είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο να πάρουμε μια πραγματική, επίσημη απάντηση.

Χθες (8 Ιουλίου) ανακοινώθηκε ότι η εφιαλτική αρχισυντάκτρια Μιράντα Πρίστλεϊ θα επιστρέψει στο επερχόμενο σίκουελ της ταινίας του 2006.

Η σεναριογράφος της αρχικής ταινίας, Αλίν Μπρος ΜακΚένα, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να γράψει τη νέα ταινία για λογαριασμό της Disney, σύμφωνα με το Variety.

Όλα όσα ξέρουμε για το πολυπόθητο σίκουελ

Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την ιστορία είναι ότι η καριέρα της Μιράντα Πρίστλεϊ παίρνει την κάτω βόλτα εν μέσω της παρακμής των παραδοσιακών περιοδικών.

Η Πρίστλεϊ θα βρεθεί επίσης αντιμέτωπη με την Έμιλι Μπλαντ από το πρωτότυπο, η οποία έχει γίνει ένα «υψηλόβαθμο στέλεχος» σε έναν όμιλο πολυτελείας, τα χρήματα του οποίου από τις διαφημίσεις χρειάζεται απεγνωσμένα.

Παρά τους χαρακτήρες που επιστρέφουν, δεν είναι σαφές ποια πρόσωπα θα επιστρέψουν από το αρχικό καστ. Σε περίπτωση που με κάποιο τρόπο έχετε προσπεράσει το «Ο διάβολος φοράει Prada» τα τελευταία 18 χρόνια, αυτό περιλαμβάνει τη Μέριλ Στριπ ως Πρίστλεϊ, την επικεφαλής του περιοδικού Runway, την Αν Χάθαγουεϊ ως την πολύ ταπεινή κατώτερη προσωπική βοηθό της, Άντι, και την Έμιλι Μπλαντ ως την ανώτερη βοηθό της Πρίστλεϊ, Έμιλι.

Η πρώτη ταινία βασίστηκε στο ομώνυμο μπεστ σέλερ της Λόρεν Γουάιζμπεργκερ από το 2003. Το βιβλίο αυτό με τη σειρά του,  στηρίχθηκε στις εμπειρίες της ίδιας της Γουάιζμπεργκερ ως βοηθός βοηθού της εκδότριας της Vogue, Άννα Γουίντουρ.

Όλα τα βασικά μέλη του καστ έχουν διατηρήσει μια αρκετά καλή σχέση με την ταινία στα χρόνια που πέρασαν από τότε που πρωτοβγήκε στις κινηματογραφικές οθόνες. Η Στριπ, η Μπλαντ και η Χάθαγουεϊ συναντήθηκαν για μια επανένωση επί σκηνής στα φετινά βραβεία SAG, μαζί με άλλες κοινές εμφανίσεις. Επίσης, μια πολυαναμενόμενη θεατρική μιούζικαλ εκδοχή της ταινίας, με μουσική του Έλτον Τζον, μόλις ανέβηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

*Με πληροφορίες από: Dazed