Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε μέσα στη νύχτα στα Μάλια της Κρήτης όταν ξαφνικά δύο τουρίστιες που παραθερίζουν στην περιοχή πιάστηκαν στα χέρια.

Οι τουρίστριες, οι οποίες είναι πιθανότατα Βρετανίδες και ήρθαν στα Μάλια για να περάσουν λίγες μέρες ξεγνοιασιάς, έπειτα από ξενύχτι και προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται στη μέση του δρόμου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA, οι δύο γυναίκες πιάστηκαν μαλλί με μαλλί, καταφέροντας η μία στην άλλη μπουνιές και κλωτσιές. Ο λόγος του άγριου καυγά, όπως έγινε αργότερα γνωστό, ήταν για τα μάτια ενός άνδρα.

Μετά το άγριο επεισόδιο, η μία από τις δύο γυναίκες κατέληξε αιμόφυρτη στον δρόμο, ενώ η άλλη διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το λυπηρό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι οι παρευρισκόμενοι συνήθως δεν προσπαθούν να σταματήσουν τον καυγά ούτε καλούν την Αστυνομία να επέμβει, αλλά αντιθέτως μαζεύονται γύρω από τη σκηνή της όποιας συμπλοκής και απλώς βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους.

Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, ο κόσμος φώναζε στις δύο γυναίκες να σταματήσουν αλλά ταυτοχρόνως κατέγραφαν το σκηνικό με τα κινητά τους τηλέφωνα.