Κατακραυγή υπήρξε για τους Φειδία Παναγιώτου και Αλέξανδρο Κοψιάλη που ανάρτησαν βίντεο όπου ζητούσαν σε νεαρούς να κάνουν ντροπιαστικά challenge με αντάλλαγμα μερικά χρήματα.

Το βίντεο είχε γυριστεί πριν τις Ευρωεκλογές του 2024 αλλά δημοσιεύτηκε στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη την 1η Ιουλίου.

Ο εκλεγμένος Κύπριος ευρωβουλευτής Φειδίας και ο YouTuber μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που υπήρξαν, εξαφάνισαν αυτά τα πλάνα.

Προφανώς, οι Φειδίας και Κοψιάλης επιχειρούν να διορθώσουν την εικόνα τους μετά τον σάλο που ξέσπασε.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ για τα ντροπιαστικά challenge:

Τι ζητούσαν από νεαρούς Φειδίας και Κοψιάλης

Για να έχουν περισσότερα views, οι Φειδίας και Κοψιάλης ζητούσαν από εφήβους να κάνουν μια σειρά από ντροπιαστικά challenge για να κερδίσουν 50ευρα.

Σε ένα από τα challenges, έδωσαν 50 ευρώ σε κάποιον για να τρέξει ημίγυμνος φωνάζοντας «Φειδία σε λατρεύω» και να βουτήξει στο σιντριβάνι της πλατείας Συντάγματος.

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης κάλεσε έναν νεαρό να πλησιάσει δύο κοπέλες που κάπνιζαν, να πάρει τη γόπα του τσιγάρου, να τη μασήσει και να τη φτύσει μπροστά τους, πράγμα που τελικά όντως έγινε και ο νεαρός κέρδισε ακόμα ένα 50αρικο.

Σε μια κοπέλα ζήτησαν να βρει κάποιον μέσα σε τρία λεπτά και να τον πείσει να τον φιλήσει στο στόμα για να πάρει 50 ευρώ.