Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (10/7) ο δράστης που φέρεται να δολοφόνησε με βαλλίστρα τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC, John Hunt, μέσα στο σπίτι τους στη Βρετανία.

Ο δράστης, όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, εντοπίστηκε σε νεκροταφείο. «Ένας άνδρας που κατηγορείται για τη δολοφονία τριών ανθρώπων με βαλλίστρα συνελήφθη από την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο 26χρονος ονόματι Kyle Clifford βρέθηκε σύμφωνα με τον Guardian, στην περιοχή του Enfield και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο καθώς ήταν τραυματισμένος.

Είχε προηγηθεί πολύωρο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, με τις αρχές να προειδοποιούν τους κατοίκους να μην τον πλησιάζουν.

«Έπειτα από εκτεταμένες έρευνες, ο ύποπτος εντοπίστηκε και κανείς άλλος δεν αναζητείται σε σχέση με την έρευνα αυτή τη στιγμή. Είχαμε έναν τεράστιο αριθμό κλήσεων και θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον κόσμο που επικοινώνησε μαζί μας», ανέφερε η ντετέκτιβ Justine Jenkins.

Και πρόσθεσε: «Εξακολουθούμε να απευθύνουμε έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες ή υλικό να επικοινωνήσει απευθείας με την αστυνομία και να μη σχολιάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την πρόοδο της υπόθεσης».

Η μητέρα Carol, 61 ετών, και οι κόρες Louise, 25 ετών, και Hannah, 28 ετών, βρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένες το βράδυ της Τρίτης (9/7) στην μονοκατοικία τους στο Bushey του Hertfordshire κοντά στο Λονδίνο από τον ίδιο τον John Hunt.

Τα τρία θύματα του Kyle Clifford

Σε βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, φαίνεται ο δράστης να φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος μετά τις δολοφονίες, κουβαλώντας ένα μεγάλο αντικείμενο (τη βαλλίστρα) τυλιγμένο με ένα λευκό σεντόνι.