Στο κενό βρέθηκαν δύο Βρετανοί τουρίστες στη Ζάκυνθο που έπεσαν από τα μπαλκόνια δύο διαφορετικών ξενοδοχείων, με αποτέλεσμα ο ένας να χάσει τη ζωή του και ο άλλος να διακομισθεί στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα.

Τα δύο τραγικά περιστατικά συνέβησαν διαφορετικές ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Λαγανά, με τις συνθήκες να παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, περίπου στις 3 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης ένας βρετανός τουρίστας 23 ετών προσπάθησε να κατέβει από το μπαλκόνι, πάτησε στην κουπαστή και έχασε την ισορροπία του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο άτυχος νεαρός να πέσει με το κεφάλι στο έδαφος από ύψος περίπου ενάμιση μέτρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 23χρονος σηκώθηκε από το έδαφος και προσπάθησε να σταθεί στα πόδια του δύο φορές αλλά κατέρρεε. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και κατέληξε.

Δεύτερη πτώση την ίδια μέρα

Τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, άλλος ένας νεαρός από τη Βρετανία έπεσε από μπαλκόνι. Βρέθηκε πεσμένος και τραυματισμένος σοβαρά ακριβώς μπροστά από το δωμάτιο πρώτου ορόφου του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Ο νεαρός διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι πολυτραυματίας και τον διασωλήνωσαν.

Και στις δύο περιπτώσεις οι έως τώρα έρευνες δεν δείχνουν εμπλοκή τρίτων προσώπων, ωστόσο γίνεται προανάκριση από την Αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου.