Η Μαρίνα Σάττι αυτό το καλοκαίρι γυρίζει την Ελλάδα με τις συναυλίες της, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας. Μετά τις απόλυτα επιτυχημένες συναυλίες της στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, επόμενος σταθμός ήταν το θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη.

Η νεαρή τραγουδίστρια κατάφερε για μια ακόμη φορά να ξεσηκώσει τους θαυμαστές της ερμηνεύοντας τα τραγούδια της. Σε κάποιο σημείο της συναυλία, η Μαρίνα Σάττι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση της,

Τα κλάμματα και η συμπαράσταση του κοινού

Σε απόσπασμα που ανέβηκε στο TikTok από την συναυλία της. η τραγουδίστρια άρχισε να ερμήνευσε το νέο της κομμάτι με τίτλο «Αχ θάλασσα» χωρίς όμως να μπορεί να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση. Όπως έχει γίνει άλλωστε γνωστό, αυτό το κομμάτι γράφτηκε για τον αγαπημένο της πατέρα που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν βρεθεί στη σκηνή της Eurovision.

Έτσι, οι νότες από το τραγούδι  «Αχ θάλασσα»  ηχούσαν στο θέατρο Δάσους αλλά η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε δάκρυα και χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα παύσης προτού συνεχίσει τη συναυλία της. Τον ρόλο του ερμηνευτή, βεβαίως, πήραν οι χιλιάδες θεατές που έδωσαν το παρών στον χώρο.

@hausofpanos 🥺🥺#marinasatti #satti #thalassa #theatrodasous ♬ original sound – Panos 🐾