Εικόνες από άλλες εποχές σημειώθηκαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του δεύτερου ημιτελικού του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στην Ουρουγουάη και την Κολομβία, όπου οι «καφετέρος» επικράτησαν με 1-0 και προκρίθηκαν στο μεγάλο τελικό.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι οπαδοί της Κολομβίας επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές της Σελέστε πετώντας τους μπουκάλια κατά την αποχώρηση τους από τον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Ουρουγουάης, Νούνιες και Αραούχο, έχασαν τον έλεγχο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έκαναν «ντου» προς την κερκίδα από όπου προήλθαν τα μπουκάλια! Από εκεί και πέρα, χάος… Οι ποδοσφαιριστές του Μπιέλσα πιάστηκαν στα χέρια με τους οπαδούς της Κολομβίας, με τις δύο πλευρές να ρίχνουν μπουνιές και κλωτσιές, δημιουργώντας απίστευτες εικόνες.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ ήταν και αυτός που έδωσε το περισσότερο ξύλο από όλους, με τους συμπαίκτες του να ακολουθούν. Η ασφάλεια παρενέβη -έστω και με καθυστέρηση- και οι ποδοσφαιριστές της Σελέστε πήραν οριστικά τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Δείτε βίντεο με τον Νούνιες