Αναστάτωση επικράτησε σε αεροπορική πτήση της United Airlines από το Μαϊάμι στο Νιούαρκ, καθώς επιβάτισσα βγήκε εκτός ελέγχου και άρχισε να επιτίθεται σε αεροσυνοδό και επιβάτες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που τράβηξε ένας επιβάτης, η γυναίκα δαγκώνει τον αεροσυνοδό με αποτέλεσμα να του σκίσει τη στολή και επιπλέον ακούγεται να λέει σε μια ηλικιωμένη κυρία να «επιστρέψει πίσω στη Ρωσία».

Το πλήρωμα του αεροσκάφους είχε καταφέρει να της δέσει τα χέρια, ωστόσο εκείνη συνέχιζε να αντιστέκεται και να παλεύει με τρία μέλη.

«Γιατί μου βάζετε χειροπέδες;»

«Σταματήστε να με αγγίζετε… αφήστε με, είμαι ένα γα***ο κορίτσι, προσπαθείτε να με σκοτώσετε;’ φώναζε εκείνη.

Στη συνέχεια η ίδια φαίνεται να στέκεται στον διάδρομο και να φωνάζει σε όλους να μην πετάξουν με την United Airlines. «Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα συμπεριφοράς και δεν κάνουν τη δουλειά τους. Μου βάζουν χειροπέδες. Γιατί μου βάζετε χειροπέδες;», φώναζε.

«Γιατί, ρε γα**το; Γιατί στο διάολο μου βάζετε χειροπέδες; Γιατί, γιατί, γιατί, γιατί;», συνέχιζε να ουρλιάζει.

«Πήγαινε πίσω στη Ρωσία, γριά»

Μία επιβάτισσα της είπε να σταματήσει να φωνάζει και εκείνη της απάντησε: ‘πήγαινε πίσω στη Ρωσία, γριά’, εξαπολύοντας στη συνέχεια μια σειρά από βρισιές.

«Μην το κάνεις αυτό, μην το κάνεις αυτό», την προειδοποίησε ένας αεροσυνοδός. ‘Προσβάλλεις τους πάντες σε αυτό το αεροσκάφος’.

Δείτε το βίντεο:

Όλοι στο αεροπλάνο χειροκρότησαν όταν αστυνομικοί την έβγαλαν έξω μετά την εκτροπή της πτήσης προς το Ορλάντο και την καθυστέρηση τρεισήμισι ωρών.

‘Το αεροπλάνο βρίσκεται εδώ στο Ορλάντο και το πλήρωμα δεν πρόκειται να συνεχίσει [για το Νιούαρκ] εξαιτίας αυτού που συνέβη μεταξύ εδώ και του Μαϊάμι’, ανακοίνωσε το προσωπικό.

Η United δήλωσε ότι η επιβάτισσα «έγινε επιθετική και ενοχλητική», προκαλώντας την εκτροπή προς το Ορλάντο και τη μεγάλη καθυστέρηση.

Την μετέφεραν στο νοσοκομείο

«Οι αεροσυνοδοί μας εργάστηκαν για την αποκλιμάκωση της κατάστασης και την προστασία των άλλων πελατών και μετά την προσγείωση στο Ορλάντο, οι αστυνομικές αρχές συνάντησαν την πτήση και η επιβάτισσα απομακρύνθηκε», αναφέρεται.

‘Είμαστε ευγνώμονες στην ομάδα μας για τον επαγγελματισμό τους και για το ότι φρόντισαν για την ασφάλεια των πελατών μας και των συναδέλφων τους υπαλλήλων της United’.

Το αστυνομικό τμήμα του Ορλάντο δήλωσε ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατρική αξιολόγηση και δεν έχει γίνει ακόμη καμία σύλληψη.

Η ταυτότητα της γυναίκας και το τι προκάλεσε την κατάρρευσή της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.