Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε σε ηλικία 46 ετών ο Benji Gregory, ο οποίος στη δεκαετία του ’80 έγινε γνωστός ως το αγόρι-θαύμα που πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά Alf ο εξωγήινος.

Την ανακοίνωση του θανάτου του έκανε η αδελφή του Benji Gregory.

Ο ηθοποιός αγαπήθηκε πολύ την δεκαετία του ’80 όταν πρωταγωνιστούσε δίπλα στον Αλφ τον εξωγήινο

Όπως έκανε επίσης γνωστό η αδερφή του, ο Benji Gregory βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του σε πάρκινγκ τράπεζας, πιθανότατα από θερμοπληξία.

Ο ηθοποιός πάλευε με την διπολική διαταραχή

Για χρόνια ο ηθοποιός ζούσε με διπολική διαταραχή και κατάθλιψη, λάμβανε τις σχετικές αγωγές και είχε και σκύλο υπηρεσίας, τον Hans που επίσης βρέθηκε νεκρός.

Ο Benji Gregory ξεκίνησε την «καριέρα» του ήδη από την ηλικία των 13 μηνών, παίζοντας σε μία διαφήμιση, ενώ εμφανίστηκε σε διάφορες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές πριν πάρει τον ρόλο που τον σημάδεψε: αυτόν του Brian Tanner στη σειρά Alf, η οποία ξεκίνησε το 1986 και κράτησε τέσσερα χρόνια.

Τα επόμενα χρόνια μετά το τέλος του Alf, ο Gregory εργάστηκε σε διάφορα άλλα projects, όμως το 1993 εγκατέλειψε το Χόλυγουντ λόγω κόπωσης και αργότερα κατετάγη στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, από το οποίο ωστόσο αποστρατεύτηκε μόλις δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή του για λόγους υγείας, καθώς έπασχε από κατάθλιψη και διπολική διαταραχή.