Η εξέλιξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula E  συνεχίστηκε  στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ πριν από μια εβδομάδα, για τη διεξαγωγή του 13ου και 14ου γύρου της 10ης σεζόν. Για τους οδηγούς της DS PENSKE, ο στόχος στον πρώτο από τους δύο αμερικανικούς αγώνες ήταν να σημειώσουν πρόοδο στη συνολική κατάταξη μετά από μια δύσκολη πρόκριση.

Οδηγώντας το DS E-TENSE FE23, οι Jean-Éric Vergne και Stoffel Vandoorne ήταν σε εξαιρετική φόρμα στον αγώνα του Σαββάτου.

Με συνολικά 17 βαθμούς, οι επιδόσεις των οδηγών της DS PENSKE επέτρεψαν στην γαλλοαμερικανική ομάδα να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα των ομάδων.

Στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, όλα αυτά τα καλά αποτελέσματα της DS Automobiles έβαλαν την Stellantis στο τελευταίο σκαλί του προσωρινού βάθρου.

Το London E-Prix είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους δύο τελευταίους αγώνες της 10ης σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ABB FIA Formula E και θα διεξαχθεί σε τρεις εβδομάδες. Η ολοκλήρωση αυτών των δύο αγώνων θα διευθετήσει την κατάσταση στην τελική βαθμολογία, με τις προσδοκίες της DS PENSKE να είναι υψηλές.