Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Αμφιλοχία με το άγριο φονικό της 36χρονης από τον εν διαστάσει σύζυγό της ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η μητέρα της άτυχης γυναίκας δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό της κόρης και θρηνεί με τη φωτογραφία της στην αγκαλιά της.

«Ο μπαμπάς με σκοτώνει» – Το τηλεφώνημα της 36χρονης στο γιο της

Ο 43χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας είχε κάνει κόλαση τη ζωή της πρώην συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο 43χρονος έπινε συνεχώς και κυκλοφορούσε μεθυσμένος.

Ένα από τα πρόσφατα περιστατικά βίας εκτυλίχθηκε στην παραλία της Αμφιλοχίας, όπου εκεί χτύπησε βίαια την 36χρονη με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο τον γιο της και να του ζητήσει να πάρει γρήγορα τηλέφωνο την αστυνομία.

Η μητέρα της 36χρονης περιέγραψε μιλώντας στο MEGA το συγκλονιστικό περιστατικό:

«Την πήρε και την πήγε στην πλαζ. Την έδερνε και κοιτάει το εγγόνι μου ότι δεν έχει πάει στο σπίτι η μάνα του. Και της λέει ”μαμά πού είσαι;”. Βασίλη πάρε τηλέφωνο το «100» του λέει, «με σκοτώνει ο πατέρας».

Οι καταγγελίες

Πρώτη φορά η άτυχη γυναίκα κατήγγειλε τον εν διαστάσει σύζυγό της τον περασμένο Μάιο για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 43χρονος απάντησε με μήνυση προς την 36χρονη και στο δικαστήριο αθωώθηκαν και οι δύο.

40 ώρες πριν την 8η γυναικοκτονία μέσα στο 2024, η 36χρονη πέρασε και πάλι το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου και τον κατήγγειλε για δεύτερη φορά.

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά.

Το χρονικό

Ο δράστης φέρεται να κρατούσε όμηρο τη 13χρονη κόρη του ώστε να υποχρεώσει την άτυχη γυναίκα να γυρίσει στο σπίτι στην Αμφιλοχία.

Οι απειλές που εξαπέλυε ήταν συνεχείς. Φέρεται μάλιστα να είπε στη γυναίκα: «Αν δεν έρθεις, αν δεν γυρίσεις στο σπίτι, θα σκοτώσω το παιδί».

Λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, η άτυχη γυναίκα έφτασε στο σπίτι με το αυτοκίνητό της και πριν προλάβει να βγει από αυτό, ο άνδρας πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού στο καπό του αυτοκινήτου, την πυροβόλησε δύο φορές και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.