Viral στα social media έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok από μια υπάλληλο σε χώρο της εστίασης στην Μύκονο.

Όπως αποκάλυψε, η νεαρή κοπέλα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη καθώς ένας τουρίστας από την Αμερική άφησε 455 ευρώ φιλοδώρημα σε ένα λογαριασμό των 545 ευρώ!

Το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral και έχει συγκεντρώσει πάνω από 7 χιλιάδες likes.

«Κοιταζόμαστε στα μάτια και άρχισα να δακρύζω και δάκρυσε και αυτός»

Στο βίντεο που ανήρτησε στο TikTok η ίδια η κοπέλα εξήγησε λεπτομερώς όλα όσα συνέβησαν με τον τουρίστα από τις ΗΠΑ.

«Σήμερα ένα τραπέζι μου άφησε 95% tip. Αυτό είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα μου που συμβαίνει… Αμερικάνος εννοείται. Του λέω ‘Κάνεις λάθος. Αντί να μου αφήσεις 45, πήγες να μου αφήσεις 450’. Και μου λέει ‘Δεν είναι λάθος’».

«Κοιταζόμαστε στα μάτια και άρχισα να δακρύζω και δάκρυσε και αυτός. Μου άφησε 450 ευρώ σε 500 ευρώ λογαριασμό…απίστευτο. Πολύ χάρηκα. Μου αρέσει αυτή η δουλειά. Ήταν πολύ ωραίος, τον περιποιήθηκα η αλήθεια είναι αυτή. Ήταν το τελευταίο τραπέζι της ημέρας. Είναι μερικές στιγμές στην Μύκονο που νιώθεις ότι δεν είσαι δούλος, ενώ είσαι δούλος προφανώς. Υπάρχουν αυτές οι στιγμές που αξίζει τον κόπο τελικά».

@tpseven7 #fy #fyp #foryou #mykonos #foryourpage #fypシ゚ #greektiktok #viral #σεζονοιστορίες #σεζονοβλογκ #tp7 #greece #vlog ♬ πρωτότυπος ήχος – theophili7

Η ίδια σε ερώτηση που δέχτηκε απάντησε πως το ποσό θα το μοιραστεί με την ομάδα που εργάζεται στο συγκεκριμένο μαγαζί.