Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει δύο διαρρήκτες να σπάνε με κλωτσιές την είσοδο ενός κρεοπωλείου στο Μενίδι, να μπαίνουν στο εσωτερικό του, να ξηλώνουν το χρηματοκιβώτιο μέσα σε δευτερόλεπτα και να γίνονται καπνός.

Οι δύο κακοποιοί κινούνται γρήγορα αδιαφορώντας για το γεγονός ότι πιθανόν υπάρχει κάμερα ασφαλείας, καθώς έχουν φροντίσει να κρατήσουν καλά κρυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Η διάρρηξη και η κλοπή του χρηματοκιβωτίου σημειώθηκε τα ξημερώματα του  περασμένου Σαββάτου στις Αχαρνές, με τις κάμερες ασφαλείας να καταγράφουν τις κινήσεις των δύο θρασύτατων κακοποιών.

Όπως φαίνεται στα πλάνα του βίντεο, οι δύο δράστες εντοπίζουν γρήγορα το χρηματοκιβώτιο, το αφαιρούν και βγαίνουν τρέχοντας από το κατάστημα.

Τους περίμενε συνεργός απ’ έξω

Οι διαρρήκτες στη συνέχεια επιβιβάζονται σε ένα λευκό αυτοκίνητο, στο οποίο τους περίμενε συνεργός τους, και εξαφανίζονται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το χρηματοκιβώτιο περιείχε το ποσό των 16.000 ευρώ.

Η Ασφάλεια Αχαρνών αναλύει το οπτικό υλικό, αλλά όπως φαίνεται και στα πλάνα οι δράστες φορούσαν κουκούλες, μάσκες και γάντια, και είναι δύσκολο να ταυτοποιηθούν.

Αφού ενημερώθηκαν για την κλοπή ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και η αστυνομία, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών οι οποίες απέβησαν δυστυχώς άκαρπες.