H influencer Δήμητρα Αλεξανδράκη, όπως αποκάλυψε μέσα από ένα Instagram story, είχε ένα ατύχημα ανήμερα των γενεθλίων της, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

«Χρόνια μου πολλά και μπράβο μου»

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε έπαθε κάταγμα στο πόδι της και βρέθηκε στο νοσοκομείο ώστε να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

«Δυστυχώς, δεν ξεκίνησε καλά η μέρα των γενεθλίων μου», έγραψε στο story που δημοσιεύσε το οποίο απεικονίζει μια οθόνη που δείχνει το κάταγμα. «Έπαθα κάταγμα στο ποδαράκι μου και πονάω δυστυχώς, πάρα πολύ. Είμαι πολύ λυπημένη. Ένα σκαλοπάτι που δεν είδα», συμπλήρωσε.

Αργότερα, ανέβασε και πάλι ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο απεικονίζεται το πόδι της σε νάρθηκα και έγραψε: «Χρόνια μου πολλά και μπράβο μου».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είναι η βασική της εργασία (είναι επίσης επιχειρηματίας και μοντέλο) θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της, αυτή την ιδιαιτέρως άτυχη στιγμή, καθώς στον κόσμο του διαδικτύου ξεχωρίζει για την ειλικρίνεια της και την αμεσότητα που έχει δημιουργήσει με το κοινό της.

Βέβαια, πολλές φορές κρατάει την προσωπική της ζωή ιδιωτική, θέλοντας ένα κομμάτι της να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.