Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας του στην Ολλανδία από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με 2-1 και ενώ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Ακολουθεί σήμερα νέο φιλικό στις 8 το βράδυ με αντίπαλο την ολλανδική Φίτεσε.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε μόνο 11 παίκτες, χωρίς να κάνει αλλαγές και φυσικά αυτό έχει να κάνει και με το νέο παιχνίδι που ακολουθεί στο οποίο θα δοκιμάσει εναλλακτικό σχήμα, θέλοντας να δει και την ετοιμότητα του υπόλοιπου ρόστερ του.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε στο 27′ ‘οταν ο Μπράντον Τόμας κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σβαμπ, κάνοντας το 1-0 από την άσπρη βούλα.

Ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή εικόνα στα πρώτα 45 λεπτά, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έπαθε «μετάλλαξη» με την απόδοσή του να πέφτει κατακόρυφα.

Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ ισοφάρισε στο 50ο λεπτό με σκόρερ τον Ντέιβιντ που πλάσαρε εύστοχα από κοντά, έπειτα από ολιγωρία στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Και στην συνέχεια ανέβασε κι άλλο τα επίπεδα πίεσής της, βρίσκοντας κι άλλο γκολ στο 66’

Μετά από γρήγορη αντεπίθεση για τους Βέλγους, ο Καμπακού πήρε την κεφαλιά εξ επαφής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Εκόνγκ να βρίσκεται ξεκάθαρα σε λάθος θέση. Έτσι έγραψε το 2-1, το οποίο είναι και το τελικό σκορ.