Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αργεντινής «La Pagina Millonaria», η οποία ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ρίβερ Πλέιτ, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει ήδη συμφωνήσει με την Ένωση σε τριετές συμβόλαιο και αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το δημοσίευμα μιλάει για μία «ζουμερή» προσφορά της ΑΕΚ προς τον 32χρονο, την οποία ο ατζέντης του παίκτη δεν μπορούσε να αρνηθεί.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η ελπίδα κάποιων φίλων της ομάδας να δουν ξανά τον Έρικ Λαμέλα με την φανέλα της Ρίβερ κατέληξε να εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες. Ο Λαμέλα έμεινε ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και πήρε την απόφαση να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη. Χωρίς να θέλει να κάνει εικασίες ή να αφήσει να περάσουν πολλές μέρες στο μεταγραφικό παζάρι, ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει να ενταχθεί σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο Λαμέλα προπονούνταν μόνος του τις τελευταίες ημέρες και ο εκπρόσωπός του καθόρισε το μέλλον του, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι αποδέχθηκε τη «ζουμερή» πρόταση που έκανε η ελληνική ομάδα που πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε τον Ρομπέρτο Περέιρα.

Ο Λαμέλα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, μέχρι το 2027. Τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να τεθεί υπό τις διαταγές του Αλμέιδα. Ο πρώην παίκτης της Ρίβερ ολοκληρώνει την αποθεραπεία του από πρόβλημα στο δεξί γόνατό του και θα έχει ως στόχο να βρει ξανά σταθερά λεπτά».