Εκστασιασμένοι είναι οι Βρετανοί με την πρόκριση της Εθνικής Αγγλίας στον μεγάλο τελικό του Euro 2024.

Οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουγκεϊτ, το βράδυ της Τετάρτης (10/7), επικράτησαν της Ολλανδίας με σκορ 2-1 και πήραν το εισιτήριο για την αναμέτρηση της Κυριακής (14/7) κόντρα στην Ισπανία, όπου ελπίζουν να κατακτήσουν το τρόπαιο, που λείπει από τη συλλογή τους.

Η χαρά και ο ενθουσιασμός των φιλάθλων των «τριών λιονταριών» δεν περιγράφεται. Μόνο που ένας έφτασε στα άκρα για να αποδείξει την αφοσίωσή του στην ομάδα.

Τι έκανε; «Χτύπησε» μεθυσμένος τατουάζ για την πορεία της Αγγλίας στο τουρνουά, αλλά μόλις ξεσούρωσε συνειδητοποίησε ότι είχε ένα ορθογραφικό λάθος.

Ο λόγος για τον Τζακ Πανκάλντι. Ο 20χρονος Βρετανός είναι τόσο πεπεισμένος ότι το τρόπαιο θα πάει στην Αγγλία, που έχει ήδη κάνει τατουάζ για να γιορτάσει την κατάκτησή του.

Συγκεκριμένα, θέλησε να γράψει στο στήθος του «England 2024 winner’s». Ωστόσο, το σημείωμα που έδωσε στον tattoo artist ήταν λάθος και όταν συνήλθε παρατήρησε ότι στο στήθος του έγραφε «Engerland 2024 Winners».

Το επίτευγμά του αποκάλυψε σε βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 36.000 προβολές και χιλιάδες likes, ένας φίλος του.

«Το έκανε αφού παρακολούθησε το παιχνίδι, ενώ ήμασταν σε διακοπές στην Πορτογαλία», αποκάλυψε, γράφοντας στην λεζάντα το περιβόητο «It’s coming home».

Ωστόσο, οι άλλοι TikTokers έσπευσαν να επισημάνουν το ατυχές ορθογραφικό λάθος. «Είναι η Αγγλία, όχι η Ένγκερλαντ», «Μάθετε ορθογραφία» έγραψαν κάποιοι, ενώ άλλοι επεσήμαναν ότι το τατουάζ θα μπορούσε να έχει πολλαπλές χρήσεις εάν η Αγγλία δεν εξασφαλίσει τη νίκη. «Αν χάσουμε το Euro, μπορείς να βάλεις βελάκια τουλάχιστον στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε ένας χρήστης κάνοντας χιούμορ.

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Premature England Euros Winners Tattoo (And It's Spelt Wrong!) 😂