Από θαύμα ζει μία γυναίκα από τη Γεωργία, η οποία δέχτηκε επίθεση από δηλητηριώδεις αράχνες.

Η Jessica Rogue, μητέρα τριών παιδιών, καθάριζε το υπόστεγο του σπιτιού της στο Μπόγκαρτ, όταν είδε ξαφνικά πολλές καφέ αράχνες και ένιωσε κάτι να την τσιμπάει δίπλα στο μάτι της.

«Ήμουν εκεί και σκούπιζα. Αμέσως ένιωσα κάτι στο πρόσωπό μου δίπλα στο μάτι μου. Ένιωσα ότι με δάγκωσε», περιέγραψε η 44χρονη, που είδε τη ζωή της να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη.

Οι αράχνες τη δάγκωσαν σε πολλά σημεία, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου της. «Υπήρχαν αράχνες πάνω μου, εκεί που ήμουν ήταν ένας ιστός και προσπαθούσα να τον καθαρίσω», ανέφερε.

Σε 24 ώρες η Jessica μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς το πρόσωπο, τα χέρια και ο λαιμός της πρήστηκαν, σε όλο της το σώμα έβγαλε εξανθήματα, ενώ της προκλήθηκε και οφθαλμική βλάβη.

«Όσο περνούσαν οι ώρες γινόταν όλο και χειρότερο. Με έχουν δαγκώσει αράχνες τόσες πολλές φορές. Δεν είχα ιδέα τι ήταν αυτή τη φορά», συμπλήρωσε η γυναίκα, που συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Και πρόσθεσε: «Το μάτι μου είναι αυτό για το οποίο πραγματικά ανησυχώ. Πονάει πολύ. Απλά δεν ξέρω τι θα συμβεί με το μάτι μου».

Σοκάρουν οι φωτογραφίες με την παραμόρφωση της γυναίκας:

Η καφέ αράχνη είναι μία από τις τρεις δηλητηριώδεις αράχνες στις ΗΠΑ και το δάγκωμά της μπορεί να είναι θανατηφόρο.

Τα συμπτώματα από τσίμπημα καφέ αράχνης περιλαμβάνουν:

  • Η περιοχή του δαγκώματος μπορεί να γίνει κόκκινη, να πρηστεί και να σχηματιστεί φουσκάλα.
  • Μπορεί να αναπτυχθεί αίσθημα καύσου γύρω από το τσίμπημα μέσα σε μία ώρα
  • Μπορεί να εμφανιστεί δερματικό εξάνθημα σε όλο το σώμα, με πολλές μικρές, επίπεδες, μωβ και κόκκινες κηλίδες.