Σε ανάρτηση του στο Instagram, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε ότι «Σε κάθε γωνιά της χώρας μας, η δύναμη του ΠΑΣΟΚ είναι η κοινωνική του βάση». Προσθέτει δε «Τα χιλιάδες μέλη μας που έμειναν στα δύσκολα χρόνια, κράτησαν την παράταξη όρθια και δούλεψαν σκληρά ώστε να πατάει πλέον γερά στα πόδια της.

Απέναντί τους έχουμε χρέος να θωρακίσουμε την ενότητα και την πολιτική μας αυτονομία .Βάζοντας μπροστά την πολιτική και τις θέσεις μας. Ετσι θα κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών, έτσι θα πάμε την παράταξη ακόμη ψηλότερα».

«Αυτό είναι το μήνυμα που μετέφερα στα μέλη και τους φίλους της παράταξής μας στη Σύρο, τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς για την υποδοχή» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρουλάκης.

Το κείμενο της ανάρτησης

« Σε κάθε γωνιά της χώρας μας, η δύναμη του ΠΑΣΟΚ είναι η κοινωνική του βάση. Τα χιλιάδες μέλη μας που έμειναν στα δύσκολα χρόνια, κράτησαν την παράταξη όρθια και δούλεψαν σκληρά ώστε να πατάει πλέον γερά στα πόδια της. Απέναντι τους, έχουμε χρέος να θωρακίσουμε την ενότητα και την πολιτική μας αυτονομία.

Βάζοντας μπροστά την πολιτική και τις θέσεις μας. Έτσι θα κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών, έτσι θα πάμε την παράταξη ακόμη ψηλότερα. Αυτό είναι το μήνυμα που μετέφερα στα μέλη και τους φίλους της παράταξής μας στη Σύρο, τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς για την υποδοχή.»

Δείτε την ανάρτηση