Η αναπληρώτρια διευθύντρια επικοινωνίας του Ντόναλντ Τραμπ, Μάργκο Μάρτιν, δημοσίευσε βίντεο που τον δείχνει να κατεβαίνει τα σκαλιά αεροπλάνου τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Ιουλίου, λίγες ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

Ο πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος είναι καλά στην υγεία του.

«Δυνατός και ανθεκτικός. Δεν θα σταματήσει ποτέ να αγωνίζεται για την Αμερική», έγραψε η Μάργκο Μάρτιν για τον Τραμπ.

Δείτε την ανάρτηση στο Χ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τραμπ προσγειώθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ μετά τη συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια όπου έγινε η απόπειρα δολοφονίας.

Η πρώτη ανάρτηση Τραμπ

Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ έκανε ανάρτηση στο Truth Social, την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που έχει ιδρύσει ο ίδιος, μετά την απόπειρα δολοφονίας.

Σε αυτή έγραψε ότι θέλει να ευχαριστήσει τη Μυστική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών και όλες τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου «για την άμεση ανταπόκρισή τους στους πυροβολισμούς που μόλις έλαβαν χώρα στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια. Το πιο σημαντικό, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του ατόμου που σκοτώθηκε στη συγκέντρωση, καθώς και στην οικογένεια ενός άλλου ατόμου που τραυματίστηκε σοβαρά».

Στην ίδια ανάρτηση πρόσθεσε: «Είναι απίστευτο ότι μια τέτοια πράξη μπορεί να λάβει χώρα στη χώρα μας. Προς το παρόν δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για τον δράστη, ο οποίος είναι πλέον νεκρός. Πυροβολήθηκα με μια σφαίρα που διαπέρασε το πάνω μέρος του δεξιού μου αυτιού. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς άκουσα έναν ήχο σφυρίγματος, πυροβολισμούς και αμέσως ένιωσα τη σφαίρα να διαπερνά το δέρμα. Υπήρχε μεγάλη αιμορραγία, οπότε κατάλαβα τότε τι συνέβαινε. Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική».

Η ανάρτηση στο Truth Social: