Ακόμα ένα περιστατικό έμφυλης βίας σημειώθηκε στην περιοχή του Αστακού στην Αιτωλοακαρνανία, όταν 36χρονος άνδρας ξυλοκόπησε την 31χρονη πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια την πέταξε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο ξυλοδαρμός έλαβε χώρα στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 14 Ιουλίου. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο 36χρονος και η 31χρονη καυγάδισαν – δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος μέχρι στιγμής – με τον άνδρα να επιτίθεται στη γυναίκα με κλωτσιές και χαστούκια. Έπειτα ο 36χρονος δεν δίστασε να ρίξει τη γυναίκα στη θάλασσα.

Η καταγγελία στην αστυνομία για τον ξυλοδαρμό έγινε στις 04:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας από το θύμα.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η 31χρονη

Η 31χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αστακού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου δεν θέλησε να παραμείνει.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 31χρονη αρνήθηκε να μεταφερθεί σε άλλο χώρο ή δομή όπως και να κάνει χρήση του panic button.

Την έρευνα διενεργεί το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της αστυνομίας του Μεσολογγίου ενώ παράλληλα από το Αστυνομικό Τμήμα Ξηρομέρου ερευνάται αν ο 36χρονος κατέχει κυνηγετικό όπλο, όπως φέρεται να υποστήριξε η παθούσα.

Μέχρι στιγμής ο 36χρονος δεν έχει εντοπιστεί από τις αρχές, ούτε έχει γίνει κάποια δήλωση από το οικογενειακό περιβάλλον του.