Άγρια αντιπαράθεση έλαβε χώρα στον «αέρα» του MEGA, το πρωί της Δευτέρας, με αιχμή την ακρίβεια, ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Καραμέρο και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Λοβέρδο.

Ο καυγάς ξεκίνησε όταν η κουβέντα πήγε στις αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος, και τις επιδοτήσεις που καλούνται να επιστρέψουν χιλιάδες επιχειρήσεις.

«Πήρατε απόφαση 10 Ιουνίου να πάρετε τις επιδοτήσεις των επιχειρήσεων στο ρεύμα πίσω», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά, δείχνοντας τον πίνακα της ΡΑΕ με την τιμή της μεγαβατώρας και παρουσιάζοντας για την τεράστια διαφορά της τιμής του ρεύματος μεταξύ Ελλάδας και Ισπανία.

Άγρια αντιπαράθεση

«Κύριε Καραμέρο, κάνετε έναν λαϊκισμό πολύ χαμηλού επιπέδου. Δεν ισχύει αυτό που λέτε για τις επιχορηγήσεις, είναι ψέμα! Δεν σέβεστε τίποτα και τον αφήνετε να τα λέει αυτά στον αέρα! Λέτε ψέματα! Είστε ψεύτης!», απάντησε σε υψηλούς τόνους ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απευθυνόμενος στον συνάδελφό του, ενώ τσαλάκωσε  το έγγραφο που του έδωσε ο Γιώργος Καραμέρος.

«Αυτό είναι ένα χαρτί για πέταμα, δεν λέει τίποτα! Πόσο λαϊκισμό πια; Πού θα φτάσετε; Πόσο χαμηλά θα πέσετε ακόμα, κύριε Καραμέρο, για τις ψήφους;», πρόσθεσε στο ίδιο ύφος ο Γιάννης Λοβέρδος.

«Τσαλακώστε τα στοιχεία, τσαλακώστε τους ανθρώπους», είπε ο κ. Καραμέρος με τους παρουσιαστές να προσπαθούν μάταια να ηρεμήσουν τους δύο βουλευτές.

Δείτε το επεισόδιο από το 13ο λεπτό και μετά

Η παρέμβαση Κασσελάκη

Στο θέμα αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Όσο κι αν τσαλακώσουν τα στοιχεία της ΡΑΕ, η αλήθεια δεν αλλάζει για την έκρηξη στις τιμές του ρεύματος που επωμίζονται οι πολίτες. Όμως σαν πράξη το «τσαλάκωμα» στοιχείων έχει τη σημασία του. Η αλαζονεία τους είναι ίδια, και με 41% και με 28%. Θα ηττηθεί μόνο όταν ηττηθούν», ανέφερε.